Haitian1- Merhabalar, bugün 5+6 haftalığım muane oldum doktor düzensiz kesen var kese içinde bebeği de net göremiyorum sağlıksız gebelik olabilir dedi , tüm gündür ağlıyorum, canım çok sıkıldı bu şekilde olup sonra düzelen var mı acaba ?
Lindam06 Haitian1- İçinizi ferah tutun başka doktorada gidin bence. Devlet doktoru bana keesen cokk yamuk bebek yolk içinde dedi. O gün içindede özelde randevum vardı iki doktora gidiyordum devlettede kaydım olsun diye. Özeldeki doktorum kamerayı koyar koymaz tebrik ederim annesi bebek oluşmuş yolk kesesi bile oluşmuş kalbini bile duydum
tulay-01 Haitian1- cnm sabahları ac karnınla pekmez ıc faydası cok benim 1 haftada duzeldı kesem pekmez ıctım
Mrvcakatt Haitian1- bos gebelik yasadim da .kese duzensiz derken boyle yamuk yumuk mu, dalgalı mı .. Allah tez vakitte kucagina alacagin evlat nasip etsin
Haitian1- Lindam06 sizinki kaç haftalık özele gittin ben Medipole makinaları ne kadar güvenli bilmiyorum, kanamam vs yok kalp atışı da duymadı sat tarihine göre 5+5 im , başka bir özele gitmeyi düşünüyorum
Ecesec Haitian1- bende 6+0 ım benimde dün kalp atısı duyulmadı kesenin şekli ince uzun dedi ama daha önce gittigimde içinde yolk kesesi görülmüştü. Hangi medipole gittiniz?
Haitian1- Ecesec Pendik medipole gittim ben kese arkasında kanama var kese düzgün değil. Sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi yani söyleyeceği tüm kötü şeyleri söyledi moralim alt üst dünden beri
Ikayaoglu Merhaba hiç korkmayın ama önleminizi kesinlikle alın keseyi rahatlatmak için iğne serum ve fitil veriyorlar. Ben de aynı durumu yaşadım gitmediğim araştırma hastanesi özel hastane kalmadı en son çok tatlı bir doktorla karşılaştım ve kanamam da vardı ona rağmen kesem düzeldi ve bebeğim suan 5,5 aylık kesinlikle hareket etmeyin sadece tuvalete gitmek için kalktım onun dışında yemeği bile yattığım yerden yedim ve çok şükür kese düzeldi bütün doktorların karamsar konuşmasına maruz kaldım düşecek dediler doktor burada çok önemli iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim. İçin rahat olsun kalbini ferah tut ben 1,5 ay boyunca psikolojik çöküntü yaşadım. Kendine ve bebeğine bunu yaşatmanı tavsiye etmem.
Haitian1- Ikayaoglu verdiğin moral için çok teşekkür ederim hangi doktora gittiniz acaba ben İstanbul’da yaşıyorum , doktor araştırıyorum ama bulamıyorum güvenebileceğim bir doktor bulamıyorum
Bgm_06 Selam kızlar benim de 5 +5 gebeliğim . Dün devlet hastanesine gittim kesenin yeri sağ üstte dedi olması gereken ortada değil dedi Kornual gebelik şüphesi için şehir hastanesine gidin dedi. Başka özel doktora gittim o da baktı kesenin yeri benim de hoşuma gitmedi dedi kalp atışı falan duydu. Kese üst tarafa büyürse tehlikeli olur dedi nereye doğru büyüyecek belli değil 😢 bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
esrauzun Haitian1- banada aynı şeyleri söyledi aptal doktor sonra doktorumu değiştirdim perinatoloji profuna göründüm gayet sağlıklı ilaçları kullanma sakın dedi bağdat caddesinde melih güven doktorum lütfen tek doktorla kalmayın 3 haftadır ağlamaktan helak olmuştum ama içimi rahatlattı melih bey
tulay-01 Haitian1- üzüm pekmezi cnm sabahları aç karınla iç ve 1 hafta uzan ayaklarını kaldr banada dengesiz kese dedı 1 hafta sonra gördu kese duzelmıs dedı gercekten faydası cok
Haitian1- esrauzun bugün kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef Esra çok üzgünüm ama umarım atlatırım çünkü kesem bozulmuş ve hacmini yitirmişti kalp atışı da duyamadık, alınması gerektiğini söylediler ve bugün aldırmak zorunda kaldık
Haitian1- Mrvcakatt inşalah canım , yok benim içinde kanama da vardı kesenin içinde ve artık hacmini yitirmiş ya düşmesini beklersiniz ya da alalım dediler biz de aldırdık