anapanda12 guzelanne01_ 2.5 yaşında ürolojiye götürüp muayene sonrasında devlet hastanesinde yaptırdık aynı gün içinde yatış işlem ve taburcu olduk sıkıntısız geçti herşey hamdolsun
dilay_06 guzelanne01_ haftaya doğum var 3 aylık olunca yaptırıcam hava soğumadan en azından havalandırma şansım olur
guzelanne01_ Selcan21 hemen yaptır diyorlar bana 14 günlüğüz bende sonbahar gibi düşündüm ama şimdi anlamazlar diyorlar
Mustafayigitvebeytugannesi Selcan21 özel klinikte ilk oğlumu 3.5 aylıkken ikinci 8 aylıkken şimdi üçüncü oğlum 2.5 aylık oldu bakalım bunu be zaman yaptırırız bilmiyorum 🥰
Rksp guzelanne01_ ben 25 günlük yaptırdım ve o kadar rahat ettim ki anlatamam hiç sıkıntı yaşamadım. İkinci çocuğum da erkek olursa direk bir haftalıkken yaptıracağım. Israrla öneriyorum ❤️
Sabina13 guzelanne01_ haklilar o kadar pismanim ki zamaninda yaptirmadigima ..esim istememisti daha kucuk cani yanar dedi ama hic oyle olmuyor..cok kolay iyilesiyir…su an 3 yasinda ve 4_5yastan once yaptirmayi dusunmuyorum artik
guzelanne01_ mila88 öyle diyorlar banada ama doğduğu anda toparlanmak zor bence özellikle sezeryan anneleri için bebekte biraz toparlanmalı annede bana göre 2 3 aylıkken daha iyi ama herkez hemen yaptır diyor
Fattuma mila88 bende bebegim 40i ciktiktan sonra yaptirmistim sünneti,, ama eşime dedimki bir daha oglumuz olursa hastaned eyalip cikariz🤣sunnetten sonra bebeğim baya rahatlamisti
Selcan21 guzelanne01_ şuan oğlum iki yaşında o zamanki fiyatı 500 TL şimdi almış başını gitmiş ücretlerde 😏
guzelanne01_ Mustafayigitvebeytugannesi bende seni etiketliycektim canım Bir sürü sünnet serüvenin vardır bende napsam diye sana soracaktım Yaa kıyamıyorumda Sanki aşırı canı acıycak😭
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ haha 😅 kıyamıyosun canım ama mecbur yaptiriyosun. Hatta 40 çıktıktan sonra sünnet daha iyi oluyomus. Ben geç mi kaldik acaba diyodumm. Bir de muhakkak bez bagladigin zaman yaptırmana bak bezin içinde daha çabuk iyilesiyor. İlk gün mızmızlaniyorlar sonra ikinci gün aynı yerden devam 😂
guzelanne01_ Mustafayigitvebeytugannesi yaa gerçekten kanım çekiliyor gibi oluyor en sterese sokan beni bu ya erkek çoçuğunda inşallah çok canı acımaz bezliyken evet iyiymiş herkez öyle diyor Peki klinikte hangi alan doktoruna gidecem ücreti nedir
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ sünnetçilerin özel kliniği oluyor canım sünnetçi yazıyor klinikte. Ben iki oğlumu da aynı doktora sünnet ettirdim ilkini 2018 yılında 500 TL ye yaptırmıştım ikinciyi de geçen yıl ağustos ayında 2000 dedi ama ben ilkinide aynı Doktora yaptirdigim için 1500 aldı. Devlette de varmış çocuk cerrahisi doktorları yapiyomus sanırım ama onda fazla bilgim yok.🤷♀️🙂
Kalbiimde2can guzelanne01_ ben avusturyada yasiyorum özel klinikte cocuk cerrahina yaptirmistik canim
Rksp guzelanne01_ ben hastanede yaptırmıştım. Bursa da yaşıyorum Osmangazi hastanesi. Bence de yaptırın hiç bekletmeyin.
guzelanne01_ dilay_06 bende hava soğuyunca daha iyi olur diye düşünüyorum ama galiba hemen yaptırmak iyi
Mmeleklr2 guzelanne01_ 2022 eylül ayında 1.500 e yaptırdık özel klinik çocuk cerrahisiydi bizm doktorumuz