Ayseguldnzmstk Gebelik kesesinin tam yuvarlak olması şart mı arkadaşlar ? Kesesi yuvarlak olmayıp sonradan düzelen bebeğini kucağına alan var mı aranızda??
caglakrgz Ayseguldnzmstk benim kesemde baya koseli dikdortgen birseydi sonraki kontrolleri gittigimde duzelmisti hicbir sorun yoktu. Merak etme bence😉
Supersmomm Hayır şart değil tabiki yuvarlak olması, bazılarının fasülye seklinde bazılarının yuvarlak oluyormuş canım
GkeCanKaran Supersmomm aaa bunu ilk defa duydum bnmkisi fasulye şeklinde sanıyorum ki herkesin öyle ☺☺☺ Öğrenmş oldum bnde ☺☺
Supersmomm GkeCanKaran internetten ultrason fotoğraflarına bakarsan İki şeklide görürsün canım 🤗 Sekline göre cinsiyet belirleyenler bile oluyor aman diyim inanma öyle seylere alakası yok cünkü 😂
GkeCanKaran semabrcn yaaa 😁 doktor erkeğe benziyor dedi zaten 😁 dediler belki değişebilir kesin mi şimdi erkek 😁
GkeCanKaran Supersmomm ya cnm şimdi baktımda ultrason resimlerime 7.haftamda tam yuvarlak 10.haftamda da fasulye şeklinde ne olacak şimdi 😁😁😁 ya merak ettim ☺
Supersmomm GkeCanKaran suan 10 haftalıksan ve dr erkeğe benziyor dediyse muhtemelen oğlun olucaktır erkekte pek yanılma olmuyor cünkü ☺ Öyleyse zaten 13-14. haftalarda Kesinleşmiş olur azıcık kalmış sık dişini 😇
GkeCanKaran Supersmomm 10.haftamda erkeğe benziyor dedi şuan 11+3 üm hayırlısı ozamansa cnm hepimiz için işte merak ediyor insan 😁 ne zaman kesinleşirse artık bakalım ☺
tubatayfun Supersmomm hayir daha beli deyil pazertesi kontrolum var 12 haftalik olacam once saglik sonra cinsiyet allahin izniyle 😊
Ayseguldnzmstk caglakrgz çok şekilsiz değil ama asistan doktorun tepkisi beni şüpheye düşürdü o yüzden tedirgin oldum bende. Teşekkür ederim cevap için, içim rahatladı😊
Supersmomm GkeCanKaran 1-2 haftaya netleşir ozaman ☺ Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 😍🙏🏼
Supersmomm tubatayfun sizinde netleşir bebişiniz gösterirse tabi 🤗 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏼❤
OzlEmrah Şimdi benim ikizim olacak ultrasona resimlerimlerine baktım biri yuvarlak diğer kese fasülye şeklinde 😂😂 neyse yarın ikili tarama var doktor görürse cinsiyetlerini 12+3 deyim söylerim size kızlar 😂😂🐣🐣