Demet78 Yaa sonları hiç düşünemiyorum cok fena terliyorum kuyruk sokumum agriyo Allah yardımcımız olsun sizde durumlar nasıl yatip kalkamıyorum biyandan 🤦😥🤰
tgcearici Demet78 ben de bayramda çok zorlandım ağır hissettim 10 kilo aldım ama bebek sertleşiyor bazen o zaman çok daha ağır hissediyorum simdi de rapor alcam 37.haftaya kadar çalışabilmek için gittikçe ağırlaşıyor ama evde dursam yatmaktan başka bir şey yapmayacağım işim öğlene kadar zaten çalışmak için zorluycam
K11 Demet78 O zamanlar da zorlanıyordum şimdi 39+2 oldum nefesi bile zor alıyorum karnım her geçen gün 2 kat büyüyor 😢😥😥😢
Aecer Demet78 ben de 33 deyim çalışabilir raporu da aldım ama bakalım 37 ye kadar götürebilcem mi. Artık gerçekten zorlanıyorum dev gibi hissediyorum kendimi 😥
Gulayyy_ Demet78 ya bende bendemi var sorun diyorum bende aynı öyleyim kuyruk sokumum sürekli acıyor hiç yürümeye gelmiyor yemek yapmak için bile hareket etsem yoruluyorum çatıma vuruyor catım acıyo
Deniz09 32+2 yim ve üç gündür feçmeyen bi sol bel tarafı kalça üstü ağrım var topallıyorum yürümek zor geliyor 🫠🫠🫠
bendeanneoldum_ Bende 33 haftalık oldum bende böyle bir iş yapınca hemen yorgunluk geliyo hiç kalmak istemiyorum önceden öyle olmuyodum gün geçtikçe ağırlık basıyo
Gonca4297 32+2 ’den yorgunluk,nefes darlığı,ödem ,kaşıntı ve uykusuzluk ile selâm verelim bizde..☺️☺️
Demet78 Salı günü muayene var bekleyemiyorum nst girsem sancım cikcak gibi kasiliyo gibi bebeğim,kasıklarımda baskı oyy oy 🤦🤰
Demet78 Geceden beri hastaneyim hafife almayın neoldugunu anlayamadım gittim agrilarim çıktı tansiyonum yükseldi idrarda protein kaçağı var yatış verdi dr um dua edin lütfen 🤲🤰
Ulvana Demet78 sicak basma terleme en kötüsüde enfeksiyonla başa çıkma idrar yolu ağrım var yanma kaşıntı bu haftalarda sert oldu çoğaldı resmen
Gonca4297 Ulvana Hamilelikte olabiliyormuş bu tarz kaşıntilar krem surup falan kullanıyorum gecmezsse safra asidine bakcaklar