Mervedenizkrks Kızlar beta değerine göre kaç haftalık ?(2438) değer henüz doğru düzgün gerçekten iyi bir doktor bulmuş değilim İstanbul genelinde Anadolu Avrupa fark etmiyor devlet hastanesinde önerebileceğiniz bir doktor var mı
Kayaderler Mervedenizkrks merhaba öncelikle hayırlı olsun beta değeri haftayla bağlantılı değildir Anadolu yakası istanbul şehir hastanesine gidiyorum ben ilk oğlumuda bu hastanede doğum yapmıştım sahra hanım beyza hanım öneriliyor ama gittiğinizde onlara muayene olamayabiliyorsunuz asistanlar bakabiliyor ama ben bu zamana kadar bi sorun yaşamadım
MerveZengi Merhaba kaç haftalık olduğu beta değerine göre değil son adet tarihinizin başlangıcı yani 1.gününden itibaren hesaplanır
Mervedenizkrks Net hatırlamıyorum ve tam olarak olmadım zaten yani çok sürmedi zaten düzensiz bir regl dönemim vardı ama yanlış hatırlamıyorsam 28 Mayıs ayı sanırım
1kbrcicekz Beta değeri her gün yada iki günde bir 2 katına çıkıyorsa o sağlıklı bir gebelik anlamına gelir.
Mervedenizkrks 1kbrcicekz iki günlük veya iki günde bir kan vermek nasip olmuyor düzensiz kan veriyorum