Babyy001 Tgcccc Yusufayazin__annesi Kan vitamin felan içinde verdim daha onlar çıkıyor beta çıkmamış ölecem şimdi
Melekilgn Babyy001 çok merak ediyorsan ver bence acile gittim ilaç kullanıyorum dedim sanırım gebeyim şüphem var dedim gebelik varsa ilaç kullanmayi bırakayım dedim hemen kan testi yaptırdılar 😁
Tgcccc Babyy001 zamanı değil demek ki Rabbim e bırak o isterse anında olur istemezse 2-3 sene sonra olur hayırlısıyla doğru zamanda gelsin inşallah
Babyy001 Tgcccc 2 senedir istiyoruz zaten hep hayırlısı dedik etrafımda istemeyip hamile kalan çok insan var onları görünce isyan etmek geliyor içimden hayırlısı bakalım bekleyelim biraz daha hiç üzülmedim ama bu defa beklemiyordum çünkü 🥲
Babyy001 Mebus 0.12 çıktı 0 görünce zaten yok dedim direk doktor bekle adetin geçsin belki oluşmaya başlamıştır dedi bakalım hayırlısı ama hiç üzülmedim bu defa beklemiyordum çünkü
Mebus Babyy001 bende adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim betam 26 çıktı ve adet olacağım gündü yani adete 3 gün varken kan versem negatif çıkacakmış o yüzden allahtan ümit kesilmez
Babyy001 Mebus zaten bu ay beklemiyordum öyle öncekiler gibi şeyler hissetmedim kanama olunca test yaptım onda görünce çok heyecanlandım ama gerisi yok işte inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻