Safakkk Kızlar bn burda yeniyim sağlık ocağına da hiç gitmedim kimse de aramadı beni aşı için tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidilmesi gerekiyor ama bn Yeni öğrendim şuan ise 27 haftalık gebeyim çok mu geç kaldım
Kubra-esc60 Safakkk ben bugün ikinci doz asımı oldum bende 27 haftalık hamileyim beni ilk sağlık ocağından aramişlardı 1. doz 22-23 haftada yapıldığını soylemişti 2. doz tam bir ay sonra 3. Doz 6 ay sonra dedi ebemiz hatta bu gün 2. Dozu gecirip 30 haftalık oluyolar yapamıyoruz demişti
Elenor Safakkk bağlı bulunduğunuz sağlık ocağına e nabızdan bakıp sizin gitmeniz lazım onlar kim hamile değil bilemez ki siz en yakın zamanda sabah aç karnına gidin hem kan ve idrar tahlillerinizi yaparlar hem gebelik izleminizi başlatırlar..
Ao526- Safakkk Benim aile hekimim vefat etmiş daha sonra başka doktora atama yapılmış ve hemşiresi beni aradı bende 27. Haftadaydım. Tetenoz zamanı diye doktorumla iletişime geçtim oda ol dedi 27+3 de oldum. İkinci dozu da 31+2 de oldum. 1 ay sonra demişti yani
SusamTanecigi Safakkk kalp atışı düşüldükten sonra aile hekimliğine gebeliği bildirmeniz gerekir onlarında yaptığı takipler var hemde tetanoz için yarın arayıp aorun isterseniz bildirince aşı zamanında ararlar aşının var diye
Safakkk Elenor sisteme düşüyormuş çoğu kişiyi kendileri arıyorlar bnde bilmiyordum iste bugün öğrendim ama dediğiniz de haklısınız hiçbir kaydım vs yok burda nerden bilsinler ki
Tump06 Safakkk zorunlu değil benim doktorumda benim gibi vurdurma taraftarı değildi danıştığımda öğrendim aynı fikirde olduğumuzu oyuzden vurulmadım
nursaritas Safakkk bana dün 20. Haftada gel hem kan tahlili yapalım hemde aşını Vuralım dedi sağlık Ocağındaki ebe
1kucukbaby Safakkk ben 30. Haftamdayım yarın olacağım doktorum sorun yok olabilirsin en azından 1 tane olsan yeterli dedi
Sinemgb Safakkk Doktorunuza danisin isterseniz. Benim doktorum tek doz yaptirman yeter dedi. Tek doz olunca da saglik ocagi 27.haftada çagiriyor. Yani beni oyle çagirdi.🌸
oznr3434 Safakkk aramalarını beklemeyin size en yakın sağlık ocağına gidin hem aşınızı olun hemde gebelik takibi başlatın.
sevcanbyhtn Safakkk ilk doz zamanı gecmis 18. Haftada yapılıyor ikinci dozda 28. Haftada ama kayit icin gidin siz yinede saglik ocağına