Minis122 Elvygt56 bol dinlenme. Onerdi 10 gunde 4 kez 2 ser gun 3 haftanede yattim. Suan kasilmalarim geme artti. Uyuyamiyorum. İlac sersem gibi yaoiyor beni bas agrisi ve surekli uyuma istegi
Elvygt56 Minis122 dinlen bol bol ama arada yürüyüşte yap Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Elvygt56 EmineTarik maşallah kuzum Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
iremkoftercioglu Anneoluyorumbb canım kişiden kişiye farklılık gösterir tabi ben sırt üstü yattığımda hafif hafif hissetmeye başladım daha bu hafta benimde ikinci gebelik ☺️
Ozlemdemir Elvygt56 valla benimki😍 zaten seseryan yürüyüş yapmamin bı anlamı yok çok şükür kilo ve ödem sorunum da yok. Bu havalar test etki yaptı bende
Minis122 Elvygt56 disari cikmam yasak ama ben arada bi kaciyorum yuruyemiyorum uzun sure. Agri giriyor evde dolasiyorum ole
Busrata33 Elvygt56 ben hiç memnun değilim aşırı derecede ağrım var yürüyemiyorum ve 3yaşında oğlum var şimdiye kadar iyiydi şu bir aydır doğsun artık diyorum o derece ☺️
Belinay0922 Elvygt56 22.haftaya girdik.Çok sükur iyiyiz bacak agrilari ve bel agrilari başladi ve mide agrisi