SNurays 9 haftadayım etsiz çiğköfte yedim baya bir sonra midem ağrıdı ve rahatsız oldum ateşim çıktı sanki gittim midem bulandı kustum neden dokundu mu bişey olur mu korktum yiyen benim gibi olan oldu mu
zeynozey SNurays bulgur dokunmuştur belki, ilk gebelikte bende çigköfte kısır filan yiyemiyodum kusuyodum hemen. 2. Gebelik şimdi herşeyi yiyom🤣🤣
Aysee1123 SNurays Çok yediyseniz dokunmuş olabilir. Bende canım ne zaman çekse yedim halen yiyorum ama bana hiç dokunmamıştı. Haftanız daha erken olduğu için hassasiyet yaşamış olabilirsiniz diye düşünüyorum. Yeni yeni belirtilerin ortaya çıktığı haftalar
Gamze_cnky SNurays Haftalarda etkilemiyordu ama 15 den sonra bi kere ben de kustum , kısır yemiştim , bulgur bazı hamilelere dokunuyor, bişey olmaz. Bi daha yeme:)
SNurays zeynozey herhalde kusunca biraz rahatladım ama midem yandi baya da acı yedim herhalde o ağır geldi korktum şimdi bişey olur mu diye
SNurays Aysee1123 bilmiyorum zehirlendim mi acaba diye korktum bulgur hemen zehirler havalar da sıcak birdaha asla yemem zaten takıntılı biriyim inşallah bişey olmaz