Ummhny Selam kızlar ilk beta değerim 60 ile öğrenmiştik. 2 güne bir kan verdik 471 di en son Bugün tekrar verdim 652 olmuş:( oysa 3 gün geçince vermiştik 471 den 652 artış çok az degilmi :(( lütfen bilenler yazsin ..
1cocuklumom Ummhny 2 günde 2 kar artması gerekiyor sağlıklı gebelikte doktorum öyle demişti benimde 44 dü 125 oldu sonra 3 gün sonra verebildim 777 olmuştu
Rozii Ummhny 2 güne 2 katı artması gerekiyor en son 471 ise iki gün sonra 950 lerde çıkması gerekiyor diye biliyorum doktorum öyle demişti
nursenasrky Ummhny farkli hastanelerde mi verdin ayni hastane mi ayniysa yukselis az gibi ama fsrkliysa degisiklikler oluyo karsilastirmamak gerekiyor
Rozii Ummhny bir süre daha takip edin iki gün sonra birdaha kan verin doktorunuz sonuca göre daha doğru bilgi verip yönlendirir sizi stres yapmamaya çalışın şu süreçte 🙏
Rappunzell En az %60 artması normal diyorlar. Her işi güne kam vermek insanı çok strese sokuypr biliyorum ama bir hafta bekleyip öyle tekrar kan verin sonra da doktora gösterin