Irem97- Elif2424 bende zaten bormaldeee çok hissetmiyordum plesanta önde olduğu için şuanda ahım şahın hissetmiyorum sadece yemek yedikten sonra hissediyorum
Nurcihannan Elif2424 canım bende 28 haftalıkken gittim doktora söyledim bi sorun yoktu. Benimde iki gün yavaşladı sonra aynı harekete devam. Her zaman aynı tempoda gidecek diye bişe yok.
lovecanim Elif2424 bende 28 29 da hic hissetmiyordum buraya da yazdım zaten sonra bir arkadaş türk kahvesi ic dedi içtim yatağa girdim yarım saat Sonra başladı paşa bi türk kahvesi dene istersen yada çikolata
Kubrakarahan Irem97- bende de aynı durum var 25 haftalığım bi gün hissedip bi gün hissetmiyorum sizde nası bu hareket durumları :(
Irem97- Kubrakarahan hissetmiyorum maalesef kuzum delirecek hale geliyorum ulutrasonda fıkır fıkır çocuk doktor bu kız seni yalancı çıkarıyor diyor 😂😂😂 bide kilom çok çok hissetmiyorum günde bi kaç kere hafif hafif sadece
Kubrakarahan Irem97- evet ultrason da oynadığımı görüyorum bende ama his olmuyor plesenta yastık görevi gördüğü için dedi doktor ama insan korkuyor yine de ya bugün hissetmedim desem yeridir🥲