H1z2a3 Alyel ela zümra zeynep ikra aysima üç kızımın isimleri bence çok güzeller hele zümra ismi bi başka güzel tavsiye ederim
Alyel H1z2a3 adım leyla ela olsun dedim ama lazcada hadi hadi mi neymiş🤣 yoksa gel gelmişti olmadı Zeynep yasaklı isim 😅 zeynebi çok isterdim
Alyel birannis_ allah bağişlasin rabbim gonlunuze göre versin benimde Allah bağişlasin iki oğlum var şimdi bir kızımız olcak Allah’ın izni ile defne ismi çok ağir bastı aslında ben çok eskiden beri Zeynep istiyordum ama eşim Zeynep isminde bir uzak akraba ile bisire görüşmüş mundar oldu gül gibi isim😅
birannis_ Alyel amin canım inşallah rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah benimde bu 2 ci erkek evladım olacak 3 olurmu süpheli bir durum 🤭rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸
FatmaDkmts Alyel bende yazdıklarım arasından en çok Ahsen ve aysimayi beğendim aysimanin anlamı güzel diye hoşuma gitti aslında
zeynozey Alyel 34. Haftamızda Eslem e karar kıldık, aklımızda hep Miray vardı 😅bi anda Eslem e gönlümüz ısındı☺️ Eslem, Miray, Almira, Hafsa 🫶🏻 Defne de çok güzel ama
nerminnn_ Alyel kızım olsaydı zeynep yaren koyacaktım olmadı 😄 ada ve melinda isimleri de çok hoşuma gidiyor
Zeynep_yilmaz Alyel cinsiyetini ben henüz bilmiyorum ama kızım olursa eğer Meryem koymayı çok istiyorum sizede tavsiye olmuş olsun
Alyel Zeynep_yilmaz Meryem Rahmetli mayi validemin adı güzel isim ama eltimler koymuş o ismi çoktan 🥰 guzelbir meryemimiz var🥰
tazeanne23 rumeyshaan yade ismi benim de çok hoşuma gidiyor fakat kürtçe de anne demekmiş. çevredekiler çocuğuna anne mi dicen diyip güldüler vazgeçtim😔
limonlumidye Eşim Almila ben Parla istiyorum sanırım Almila olacak ama ikisini de kimliğe yazdırıp gelebilirim diyor 😀😀
Nurrdmr15 Alyel büyük kızımın adı Eflin şimdi ikizlerimi bekliyorum Defne ve Duru olacak ☺️ Defne ismi çok güzel
Amineazra Alyel bizim kızımız amine azra 🥰 Alya Sena hafsa Betül Rana sevde nursima eslem zümra yüsra 💕