Annesininselini CansuAhmetalkol bnmki 5 gun once tam 35 haftalik dogdu ve girmedi bebegin gelisimi gercekten onmli
SevdenurTirasci CansuAhmetalkol eger akciğer geliştirici igne vurulduysa girmeme ihtimali cok yüksek 36haftadan itibaren prematüre sayılmıyorlar zaten
Elif7781 CansuAhmetalkol organlarında herhangi bir sıkıntı yoksa yanı gelişmişse ve 2 kg üzeriyse kuveze gerek kalmıyor
DLiviyaEsor Olur canm bnm iki arkadasim 35 haftada dogum yapti birininki kuvöza girdi birininki girmedi bebege bagli bazi bebek gelisimi erken tamamlar bazisi gec
CansuAhmetalkol Annesininselini ya çok sevindim suan yani sizin bebeğin erken doğmasına değil küveze girmemesine ve benimde öyle bi ihtimalim olmasına çok sevindim kaç kilo doğdu acaba
CansuAhmetalkol Ysn evet 26. Haftam da olmuştum bugün gene yaptılar çokta gerekli değildi bence ama yaptı doktor sabah da diğer dozunu yapacaklar
CansuAhmetalkol SevdenurTirasci evet 26 da oldum hatta bugün gene yaptırdı doktorum her ihtimale karşı ☺️
CansuAhmetalkol Elif7781 31. Haftamda ayrıntılıda herşeyine baktılar orda bi sıkıntı görmediler ama doğduktan sonra görürlerse tabi onu bilmiyorum ama inşallah bi sıkıntısı yoktur 🙏🙏🙏
Elif7781 CansuAhmetalkol Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz insallah canim sen şakın stres yapma benim oğlum 27 gün kaldı kuvez de 36 hafta da 1615gr doğurdum şimdi 15 aylık koltuk tepelerinden atliyo 😅
CansuAhmetalkol SevdenurTirasci yok öyle çatlamam olmadı göbeğimde çizgi olmadı göbeğim dışarı da çıkmadı çok da karnım top gibi olmadı değişikti yani ☺️