38+3
Devlet kontrolündeyim
Suyum zaten azalmıştı doktor bu gun suyumun sınırda olduğunu söyledi son bir haftadır sürekli kendini kasıyor karnım taş gibiysi zaten
Suyun sınırda nst bakalım yatış veririz sancı çıkarsa nst temizse de en en en fazla bir hafta bekleriz suyu sınırda olduğu için dedi
Nst istedi nst sancı çıktı nst bağlayan ebe sancı çıktığını görünce yatış verecekler sana kessin baya baya sancin War senin dedi
Doktorun yanına gittim gosterdim aaa senin baya sancin War ağrı hissediyomusun dedi
Pek değil dedim çünkü ağrılarım düzensiz
Oda tamam o zaman çantanı hazırla her an gelebilir bebek dedi
Çantanı hazırla deyince bende dedim heralde dicek cantani al gel yatış vericem diyecek diye bekliyordum
Ama doktorum her an gelebilir dedi
Tamam dedim peki ne zaman geleyim yöne kontrole dedim cuma gel dedi cumaya daha üç gün War bebeğin suyu sınırda cuma günü yatış verirse araya hafta sonu girecek ve nöbetçi ebeler doktorlara kalacagim
Ama hafta içi olursa eğer doktor tanıdık ebe de tanıdık biri War hastanede onları ayarlarız enasindan yardimci olurlar bana diye düşünüyorum araya birilerini koyarak
Cuma öğlenden sonra gel dedi ama Ben Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum haftaa sonuna kalmasın diye
Cuma gidersem işlemler yatış nst sonuç tahlil derken mesai saati biter çünkü doktorun
Ne düşünüyorsunuz fikri olan olan warmi
Perşembe gitmek istiyorum ben
Suyum sınırda zaten enasindan korku olmaz