Guzide1- Eliyy bana da doktorum demedi eğitim aldığım doula önermişti. Siz bilirsiniz doğal bi yağ sonuçta zararı olmaz :)
Didemdidemm Guzide1- etkisi hemen olur mu acaba bugün 36 haftaya girdik kullanayım 🤦 40 haftalara kadar beklemek hiç istemiyorum 😥 hemen olmuyorsa 2 -3 hafta kullanırım belki işe yarar
Guzide1- Eliyy evet fitil gibi ittirmeniz gerekiyor iyice ama yukarıda mg ayarına göre nasıl kullanılacağını anlattım bakarsınız:)
Didemdidemm Eliyy ayy siz 40+1 olmuşsunuz Allah kısa zamanda hayırlı bir doğum nasip etsin . Ben 36 oldum 38 de sağlıkla doğsun diye sürekli plates yürüyüş yapıyorum da bakalım nasıl olcak 😃😃
Didemdidemm Guzide1- haklısınız valla şans yok bende bu defa kullanırım direk etki eder hiç riske girmeyeyim 🤦😃
Melo-fndkc Guzide1- etmez olur muyum siz bana vesile oldunuz. Rabbim kendi sancınızla bi avazda en az acıyla dikişsiz doğum yapmayı nasip etsin inşaAllah 🥰🥰
Guzide1- Melo-fndkc Allah razı olsun Hepimizin kolay doğumları olsun inşallah. Biz elimizden geleni yapalım da şifa Allahtan 🌺
Melo-fndkc Eliyy bana direkt bugün doktorum önerdi. Bilgili şehrimde de ünlü bi doktordur. Ben sadece kimyasal diye çekinmiştim ama tamamen bitkiselmiş yağmış zaten.
Hernasipvaktineesirdir Guzide1- sizin doğum oldumu. Bende yeni başlıycam kullanmaya primrozu 38+3 üm geç kaldım ama nasip bakalım 😊
Eliyy Didemdidemm onlarda bende yapıyorum canım şimdi bile aynı yürüyüşler plates merdiven in çık grlmek istemiyo 😀😀
Didemdidemm Eliyy keyifciymis sizin bebek desenize 🥰🥰 son zamanlar gerçekten çok çok zor . Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Hernasipvaktineesirdir Melo-fndkc canım bende bugün aldım. Kaç gün kullandın sen ve faydasını gördünmü Primroz yağının.
Melo-fndkc Hernasipvaktineesirdir 4 cm açılmayla gittim. Onun yararı mı ama hiç bilmiyorum. Yaklaşık 5-6 gündür ikişer doz sabah akşam kullandım
Melo-fndkc Hernasipvaktineesirdir evet canım doğurdum ben. Bilmiyorum onun yararı mı ama 4 cm açıklıkla gittim ben
Guzide1- Hernasipvaktineesirdir evet ben de doğurdum hamdolsun 6 cm açıklıkla gittim hiç sancim yoktu ama suni sancıyla kısa bir sürede gerçekleşti doğum çok şükür 🥰
Hernasipvaktineesirdir Melo-fndkc geçen hafta 2 cm açıklıgım vardı akşam attım fitili sabahta atcam yarın da kontrol bakalım doktor ne diycek cok merak ediyorum canım
Mavi-koltuk Melo-fndkc bende hiç bilmediğim birşeyi sayenizde öğrendim daha 5aylık ama 37.haftadan sonra bende deneyeceğim teşekkür ederim konuyu açtığınız için 🤲🏻💗