Replay @anneoluyorum101 Melekayyildiz bunu söylediğiniz iyi oldu bir sonraki görüşmemde bunu bende sorayım lakin normal doğum olarak gidildiğinde direk tek kişilik odaya alıp burada gerçekleşiyormuş doğum ve bir sorun olmadığı taktirde bu odada taburcu olana kadar kalıyorsunuz ve refakatçi koltuğu (yatak olabilen) doğum anına kadar egzersiz yapabileceğiniz pilates topu falan da olduğu söylendi ve görsek olarak sunuldu bize son eğitim kurunda müsait oda varsa direk gözlemyebileceğiz
Melekayyildiz Ablamin sezeryan diye çift kişilik oda olabilir ama neticede ameliyathanede gerçekleşiyor doğum sonrasında odaya alıyorlar. Normal doğumu odada yaptırıyorlarmiş, o zaman tek kişilik olur oda. Sen bak araştır canım içine sinerse git☺️
Gonul35 4 yil once dogum yaptim. tek kisilik odalar dogumuda odada gerceklestriyorsunuz daha sonra hasta bakici sizi giydirp toparlayip temiz bir odaya aliyor odalarda lavabo dus mevcut personeller guler yuzlu anlayisliydi .. eslerin girmesi yasak bebegi gormek icin 5 dakika izin veriyorlar sadece ziyaret saatinde esler rahatlkla gelebiliyor
Gonul35 anneoluyorum101 ilk gebelikte 10 12 saatten once dogum olmuyor ben 24 saat sanci cektim sonra dogumum gerceklesti sancilarimin 17inci saatinde hastanedydm .. uzaklik cok degil bunu kafaya takma
Gonul35 anneoluyorum101 evet tek kisilik .. odalar dogumhane diye geciyor 24 saat sonra taburcu oluyorsunuz eger bir sknti varsa 24 saat sonra tek kisilik odadan cikarip servise aliniyor servis nasil bilmiyorum
Melekayyildiz Replay anladim, siz yinede detayli olarak sorarsınız. Bizim edindiğimiz tecrübeler bunlardı ama dediğim gibi sezaryen doğum idi bizimki normal doğumda farklı olabilir ☺️
delidolubiranneadayi anneoluyorum101 ege üniversitesi levent akman ali Akdemir öneririm ikisi de çok iyi doktorlar
anneoluyorum101 delidolubiranneadayi ege de özel oda tutabiliyormuşuz galiba ücret hakkında bi bilginiz var mı yada doğum şartları nasılmış
Replay anneoluyorum101 benimde mesafem 40 dk sürüyor yeni Foça da yaşadığım için birde açıkçası eşim 24 saat çalışıyor tek dileğim o işte değilken doğum başlaması 🙏 ama genel olarak başka bir serviste tedavi gören bir arkadaşım vardı hastane servisinin genel olarak temiz olduğunu hatta daha yerler daha kurumadan tekrar temizlik için geldiklerini söylemişti tabi kendimiz tecrübe etmeden net olarak birşey diyemiyoruz 😇
anneoluyorum101 Replay birçok devlet seçeneğine göre çok iyi gözüküyor bende sizin doktorunuza randevu alacağım bakıyorum bulamadım şimdilik 30. Haftams gireceğim 32.haftaya alsam net ye başlıyor mu artık biliyor musunz siz kaçtaydınız unuttum ben de
Replay anneoluyorum101 nts kaçıncı haftada başlıyor hiç bir bilgim yok maalesef ben bugün 25+0 ım bu ay doktor izinli diye biliyorum lakin Havva gül Hanımı da çok öneriyorlar eğer bu ay muayene olmanız gerekiyor isterseniz onu bir deneyin benim Foça’da da doktorum olduğu için bu ay ona gözüktüm 25’in de ise fetal eko randevum var yine çiğlide
Replay anneoluyorum101 gözünüz aydın inşallah memnun kalırsınız birazcık hızlı konuşuyor sadece onu söylemeyi unuttum 🫣🌸