Ben olsam denerdim tabii ki. Allah bağışlasın sağlıklı bir evlada kavuşmuşsun. Demek ki olabiliyor. Ki o zaman kan sulandırıcı dahi kullanmamışsın. Sen çok mu stres yapıyorsun acaba? Stres bütün hormonları değiştiriyor maalesef. Hiç kucağına alamayan var canım benim 20-25 yıllık evliliğinde bir evlat kokusuna hasret kalanlar var bu kadar olumsuz düşünme. Ben 1,5 sene doğal yolla her ay negatif aldım. 2 aşılama negatif, 2 tüp bebek negatif. Onca zaman onca iğne, onca hormon, bozulan psikoloji. Seni anlıyorum ben tutmadığında bile günlerce kendimi eve kapatıp ağlarken, bir de olduğunu bilip sonra kaybetmek ne kadar acı olmalı. Ben en son denemede çok kötüydüm gerçekten salmıştım ilklerde avokadolar, ballar, polenler son denemede ise her akşam alkol, sigara, sağlıksız beslenme. Resmen olsun istemiyordum eşimle de bazı problemler yaşamaya başlamıştık çünkü. O ayki tüp bebek denemesi tuttu ne hikmetse. İstemediğim için hiç kasmadım ve sonuç pozitif. 7 haftalıkkeb kanama yaşamıştım düşseydi 2 ay sonra gider hemen yenisini yaptırırdım. Nasıl ki her ay doğal yolla bebek denediğinde embriyonun döllenme ihtimali %20 ise, o döllenmiş embriyonun da rahime yerleşip canlılığını devam ettirmesi ve sağlıklı şekilde büyüyüp doğma ihtimali de %30u geçmez. Kaç embrio döllenip rahimden atılıyor biz anlamadan bir bilsen. Bu kadar karamsar olma inşallah hayırlısı ile olur bir kardeş