HFP Kızlar sizin kaç haftalıkken ayağınız şişti ? Ben 19+0 dayım ayaklarım şişti. Bugün tetanoz aşısı oldum sizce ondan mıdır?
Gunes17 HFP aşı ile alakası yok…hareketsiz misin ondan olabilir tuzlu yiyosan ondan da kaynaklı olabilir
Ece56 HFP benim de tüm gün ayakta kaldıysam ya da oturarak hareketsiz kaldıysam oluyor hafif hafif. Aşıdan değildir diye düşünüyorum
incialpr HFP benim 19. Haftadan beri ayaklarım şişiyor, doktorum bilek e diz kapağı arası bizim için önemli , bilek aşağısı bizi ilgilendirmiyor rahat ol dedi
HFP Ece56 çok fazla ayakta durmamaya çalışıyorum bir de bu aralar sınavlardan dolayı oturuyorum o yüzden de olabilir
Seloguz 27+5 teyim 6 gün önce şehir değiştirdim ve geldiğim şehirde aşırı ayaklarım şişiyor. Bu iyice zaman ilerledi ondan mı yoksa şehir değiştirdim ondan mı oldu anlamadım. Korkuyorum bu ödem normal mi diye
Goncadgy Seloguz Benimde şehir değiştirdikten sonra oldu1 hafta ayak bileklerim kocaman gezdim. İstanbul a dönünce çok su içtim indi sislerim benim sicak ve susuzluktan oldu
Goncadgy Seloguz Benimde şehir değiştirdikten sonra oldu1 hafta ayak bileklerim kocaman gezdim. İstanbul a dönünce çok su içtim indi sislerim benim sicak ve susuzluktan oldu
Flyss_48 HFP gebelik zehirlenmesi başlangıcı olabilir mi nolur çok dikkat et ben önemsemedim suan hastanede kalıyorum