melek-2020 Canimkizim_mv Merhaaba ilk doğumumu orda yaptım, nasipse ikincide orada olacak🫶 Tam bir doğum hastanesi ben çok memnum kalmıştım inşallah bu seferde memnun kalırım. Özellikle yenidoğan servisi çok ilgili
Belinay_duam Canimkizim_mv sağlıkla büyüsün bebeğiniz inslaalh benimde salı günü onerebiliceginiz bişey var miyada memnun kalmadiginiz
Mti2209 Canimkizim_mv aaa dağlıkla büyütün inşallah ☺️ nasıl geçti hastane personel doktor memnun kaldınız mı
Canimkizim_mv Mti2209 evet memnun kaldım ☺️ sezeryan oldum ve 2 gece kalma hakkım vardı 2 gece kaldım hastanede
Canimkizim_mv Mti2209 doktorum Hatice taşlı. Doğum yapalı 14 gün oldu daha iyiyim ama ilk zamanlar biraz zorladı beni
Canimkizim_mv Mti2209 hayır vermediler ama lohusa şerbeti ve pasta gönderdiler odaya bide fotoğraf çekimi vardı:) doğum paketinin icindeydi yani
Canimkizim_mv Belinay_duam sağlıkla gelsin bebisiniz ❤️ hayır olmadı hatta 2 gece kaldım benim için daha iyi oldu her istediğim de gelip ağrı kesici yaptılar ayrıca lavman rica ettim doğum dan sonra onu da yaptılar
Belinay_duam Canimkizim_mv doktorunuz kimdi bana doğum paketi falan söylemediler sadece 30 bin ödeme iki gün ücretsiz hastanede kalış pazartesi gecesi yatisim yapilcak söylüyorlar mu
Belinay_duam Canimkizim_mv cnm gördüm doktorunu kusura bakma tekrar yazdım ama sağlıkla büyüt bebeğini
Mti2209 Canimkizim_mv doğumdan önce atestezi doktoru gördü mü peki sizi doğumdan üç beş gün önce görmek istiyormuş galiba
Canimkizim_mv Mti2209 ben normal doğum diye gittim açılma olmayınca mecbur sezeryana aldılar o yüzden bir bilgim yok