Glsmrt Kizlar 18+6 gunluguz. .benim baldirlarimda asiri kasintii var..kalcalarima atiyo tek tuk gobegimde var..gecee gunduzz elim kasinan yerlerde...o yetmiyomus gibi goguslerimin arasinda kizariklik basladi yavas yavas orada kasiniyo..varmi boyle olan..varsa bu neyin nesii caresi varmi...
Nisankzn Glsmrt bende oyleydim cildiye pupp dedi bi arastir kasiyinca puturluk dagilma benimde oyle ve heryerini sariyor alt ast degerine muhakkak baktir
DilaraBozkurt Glsmrt karaciğer enzimlerin yükseliyor yada vücudun yırtılıyor mutlaka kan testi yaptır acilde bile yapıyorlar
Glsmrt Bide kasinan yelerim sonra putur putur oluyo kasindiktan sonra.ondan oncesinde puturluk yok sonradan oluyo yara olmaya basladi artik..o sira hic bsey dusunmuyorun valla ilerde yara izi kalir yok soyle boyle hicc dusunmeden catir catir kasiyorumnm.
Defnemmm2301 Glsmrt canım senin kaşıntı her yere atmış bence doktora gözük bir krem verir en azından bana vermişti çok rahatladım
Glsmrt Defnemmm2301 ayy ozaman bidahakine soyleyeyim verir..normal krem nemlendirici dindirmez mi acaba.
Defnemmm2301 Glsmrt onu bilmiyorum da canım hani putur putur oluyor filan dedin ya doktor tavsiyesiyle kullan hani hamile olunca öyle kafana göre nemlendirici filan olmasın hani
Glsmrt Nisankzn ya baktiginda bisey yok durduk yere kasiyo..sonra basli putur putur olmaya boyke cigerlerime kadar iniyo helee o gobekteki tek tuk yerler varua Allahim orda bi can olmadigini bilsem kutur kutur kasicam :)
Kbrsoy Canım ben de kaşıntımı doktoruma söylemiştim kan testi yaptırdı. Gebelik kolestazı çıktı. Sen de doktoruna danış mutlaka sonra da kan testi yaptır AST ALT değerlerine baktır. Gebelikteki bazı kaşıntılar masum olmayabiliyormuş.
sevgi0827 Kbrsoy orayı bilmiyorum ama olsun instagramdan takipleşelim istersen sevgisatiroglukarhan benim İnstagram adım