Asliss Kızlar dünden dudağım kaşınmaya başlamıştı bugün sabahda kaşınınca hemen arkasından uçuk belirdi ne yapılır çabuk sönmesi için deneyimlerinizden söylerseniz çok sevinirim
Nurasya Asliss vektavir diye bir krem var küçücük birşey ama çok faydasını gördüm ben kaşınmaya başlayınca gün içinde bir kaç kere sürüyodum çıkmadan kuruyordu
Ayynoluyoo Tahta kaşıgın arkasını ocakta ısıtıp üzerine bastır Sarımsağı ortadan ikiye kesip koy Sirkeyi pamuga batırıp koy. Bi uçuk uzmanı olarak 😄😄
CayGetireyimMi Ayynoluyoo ay bunlar faydalı oluyor mu sarımsağı falan ne kadar tutmak lazım? Bir de benim uçurum çıkmak üzere değil baya baya çıktı faydası olur mu kl
Asliss Ayynoluyoo hafif çıktı ya halbuki kremde sürdüm ama çıktı gün içinde bir şekilde bunlar çıkmışken yapılırmı ki
Asliss CayGetireyimMi benimde elimde krem vardı kaşınmayı biraz geçince sürdüm ama çıkıyor yinede ya çıktıda yani bunkar çıkmışa yapılır mı bende bilemedim
Ayynoluyoo CayGetireyimMi çıkınca da koyuyorum çıkmadan da zaten sarımsak öyle bir yakıyor ki çok durduramıyorsun. Aklınızda bulunsun en azından