bernayerli Bebegin 2 hafta geride, 20 hafta olmamız gerekirken 18 deyiz perinatolojiye yönlendirdi, rahmin kenarına tutunduğu icin kanlanma az bebek gelişmiyor dendi bu durum tedavi edilir mi, nasıl duzelir
Masalada bernayerli vallahi canım benim de birazcık gerilik var ne yapsam aynı kaldı yani doktorum bana dediki geç döllenme olabilir bebeğin minyon olabilir zaten biz de minyonluk var yani ne yesem ne yemmedim ne ettim ne etmedim bebeğim aynı kaldı onun için sıkıntı yoktur bence belki küçük biraz canını sıkma kilosu iyi olsun da
Neris_poyraz bernayerli canım benimde 1 hafta geriliğim vardı karın çevresinde. Çok kafama takıyordum hatta kontrollerde 1 hafta aralığında çağırılıyordum takip edilmesi gerekli diye. 1 hafta boyunca öğlen ve akşam yemeğinde balık ve bol yeşillik sabahta peynir süt yumurta yedim dün gittim doktora tam gününe gelmiş 2 hafta sonraya çağırdı. 32+4 üm bu arada.
Mrv001 bernayerli canım 2 hafta bence çok ileri bi gerilik değil tüp bebek bile olsa değil yani senin içini rahatlatacaksa benim bebeğim 6 hafta geriden geliyor millet 32 33 haftalık 2 üzeri 2 buçuk çocuk kiloları vs benim bebeğim daha 1.390 ben düz 1400 diyorum sorana stres yapma kendine kilo olarak gerideyse ama kaşar peyniri ve muz tavsiye ederim
__mom1 bernayerli canım kan akışı bozuksa yapacak bir şey yok. Yakın takip olacaksın gelişme geriliği genelde 37de sonlandurıyorlar bir aksilik olmazsa o zamana kadar. Kafana takma takiplerine gittiğin sürece bir şey olmaz
bernayerli Masalada malesef bende sıkıntı olarak görüldü cunku tup bebek, normal gebelik olsa gec döllenme olabilir ama tup oldugu icin sorun olarak gördüler henüz 18 hafta gorunuyor 20 haftalık olması gerekirken ve doktor bugünden itibaren her an doğuma hazır olmalısın özellikle 28 30 haftalarda dedi
Masalada bernayerli kız bana da öyle dediler beni korkuttular bana demediklerini bırakmadılar ben hiç pes etmedim kendine dua et Allah’ın iziyle hiçbir şey olmaz