Tunus Kizlar her kese salam☺️ 9hefte+4gunluk hamileyim. Butun gun evde oluram tek ve chox darixiram. Evde tek olan hamile xanimlar bashinizi ne ile qatirsiniz?🤔(ne ile meshgul olursunuz?) zaman kecmek bilmir😩
GamzeCan Tunus kitap okuyorm tv izliyorum canım ya da online oyunlar falan oynuyorum okey falan . Örgü örebiliyosan oda cok güzel bi zaman geçirme yöntemii
Migrenligebe Tunus keske ben de sikintidan patlasam evde 🤦🏻♀️ Oncelikle kiymetini bilin 😂 kitap okuyun, Kuran okuyun, bol zikir cekin
Tunus GamzeCan tv, oyun gun icinde bunlari yapiyorum. Sosyal medyada vakit geciriyorum. Amma insan sikiliyor. Orgu iyi fikir amma bilmiyorum kii☹️
MunireSavk9 Uzan dik ayaklarını yat dizi aç müzik dinle kitap oku dua et onunla hayaller kur 🙏yemek yap pasta börek yap en güzeli yürüyüş yap 😘
Tunus MunireSavk9 havalar soguk tenbellik ediyorum yuruyuse, yemek falan mide bulantisindan yapamiyorum. Azeriyim amma tum turk dizilerini izliyorum😍☺️
ZehraEmirolu Tunus YouTubeda Videolar var her ayrıntısını anlatıyo yeni başlayanlar hiç bilmeyenler için bi bak istersen canım basit bişeylerden başlayabilirsin