Aylasss97 Cinsiyet partisi 9 temmuzda yapıcaz ama bütün ultrasona bakarken gösterdi kimin olduğunu sanırım kızlar 😅😅
NewMom__ Aylasss97 ben ilk üsttekini diyorsunuz sanmıştım sonradan gördüm oğlan bu boşa parti marti uğraşmayın yada haberiniz yok gibi davranın ben erkek olduğunu bilmeme rağmen haberim yok gibi davranmıştım partide😂😂😂
Aylasss97 NewMom__ yani doktor listeyi verdi ama ben zaten anladım erkek olduğunu , eşim hala iklimde ama artık parti malzemesi alındı yapılsın 😀😀
NewMom__ Aylasss97 iyi eşine süpriz olsun bari😂 ben nasıl tepki versem zaten biliyorum diye düşünüyordum evde😂😂😂😂
Miniminik1 Ay bende yapmak istiyordum ama bir doktor ağzından kaçırdı kız dedi ama rüyalarımda hep erkek görüyorum. Emin olamıyorum hiç, detaylıda kesinleşicek ya acaba yapsam mı diye düşünüyorum 😅
Aylasss97 Miniminik1 kız diyip 3-4 haftaya sonra erkek diyen doktorlar var baya galiba nurdan duydum , bence bekleyin , erkek diyip sonradan kıza dönen yok ama 😅
Miniminik1 Aylasss97 ay bende tam tersi hep erkekden kıza dönenleri gördüm, kordonla karışabiliyormuş bazen. Bakalım ne olacak cuma günü kesin öğreneceğiz heycanlıyız 😍
Miniminik1 Aylasss97 Bilsen de yapabilirsin bence ortamdakilerin öğrenişini görmek de çok eğlenceli olur. Benim eşim ve bir iki arkadaşım var artık parti gibi olmaz ama fotoğraf çekilirim sadece. İnşallah güzel geçer senin partin 🥳💗
Aylasss97 Miniminik1 kordon uzun ya bence karışması zor ya mesela bnm arttığım ultrasona bakın çok belli 😀😀