Findikannesi 24+3 haftaligim kasilmalarim 2 3 gündür çok arttı bir de kasılma haricinde afedersiniz doğum yaptığımız bölge de yanma oluyor ama enfeksiyon da ki gibi değil daha farklı anlatamıyorum biliyorum ama belki yaşayan vardır
Sedayznn Findikannesi bence doktora git hem kasılma hem yanma enfeksiyon olabilir belki biz ne desek boş
Mucizebebegim Findikannesi bende 22+3 deyim kasiklarima agri giriyor ama ben bu kasilma dedigimiz sey nasil oluyor hic bilmiyorum nasil ayirt edicemm
Findikannesi Sedayznn doktorum çok yoğun her kafama estiğinde gidemiyorum biraz ilgisiz bir dr maalesef ama yarın başka doktora gidicem yinede fikir almak istedim
1anne2bebek Ne kadar su tüketiyorsunuz. Bu önemli 28. Hafta dayız ikiz gebelik aynı şekilde kramplarım oluyordu bebeklerimden birinin suyu sınırda çıktı. Son 2 3 haftadır az su içiyodum günlük 1 litreyi geçmiyordu şimdi 3 litreye çıkarttım biraz faydası oldu. Bide doktorunuzdan mutlaka kalsiyum isteyin oda eksik olabilir
Findikannesi 1anne2bebek hamileliğin başından beri cok içmeye calisiyorum ama vitaminim az dediğiniz gibi ondan olabilir teşekkür ederim
Findikannesi Mucizebebegim kasik ağrısını hepimiz biliyoruz zaten kasılma da kasikta içten bir gerilme sanki afedersin çok tuvaletin gelmiş gibi ama inşallah vaktinden evvel yaşama boşver 😊
Mucizebebegim Findikannesi ayy insaallahh kimse yasamasinn canimm saglicakla ve vaktinde gelsin yavrularimizzz 🙏🙏