01180322 Asli_ahiska0 4 yıl bitecek , şuan 12 +6 dayz. Ama 3 yıl boyunca ayrı ülkelerdeydik malesef. Sadece iki ay yan yanaydik. Kavuştuktan 8 ay sonra öğrendim mucizemi
Seval0Seval Asli_ahiska0 2 ayın evlisiydim halime olduğumu öğrendim düşük yaptım bidaki ay yine kaldım onu da ben düşürdüm şimdi 1 buçuk yıl oldu korunmayı yeni bıraktım
Sude22 Ayında düşündük 10. ayda hamile kaldım 12. ayında da kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 1 ay oldu kürtaj olalı tekrar düşünüyoruz inşallah buda hemen olur 🌸
1ciftyesilgoz Evlendikten 2 buçuk sene sonra istedik 10 ay deneme süresinden sonra hamile kaldım😊 arada bi kez dış gebelik geçirdim . Şimdi evliliğimizin 4. Yılını dolduracağız 5 aylık hamileyim🥰
Mylove47 Bence kişiyi taniyosan zaten çok seviyosanda ilk aydan itibaren hamile kalmayı tercih et sonra geciktirince hemen olmayabiliyor ondan erkenden denemeye başlamak daha iyi ondan sonra Allah ne zaman verirse o zmn oluyor ne zaman nasip ederse yani
Koalammm Asli_ahiska0 iki yıl geçtikten sonra bebek yaparız diye düşündüm hep iki yıl bekledim hemen yapmadık. yarın 3. Senemiz dolucak 32+2 yiz oğlumla 👣♥️
MinikMucizemm23 Asli_ahiska0 ben hep istiyordum ama yaşımız daha küçüktü (hala öyle gerçi 😂) eşim 1 sene bekleyelim dedi ben 7. Ayda daha da çok istemeye başladım artık ama eşimin de istemesini bekliyordum sonra 11. Ayımız da denedik ve hemen oldu çok şükür şuan 9+6 haftalık miniğim 😇👣
Havvaca Asli_ahiska0 amin canım inşallah. Gerçekten nasibin önünde bir şey duramıyor💞 Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. İyi ki de olmuş 💞
Eebb Asli_ahiska0 tam 1 yıl sonra düşündük ve 12 ayın sonunda da hamile kaldım. Yani biraz geç kaldım. 1 yıl bekleme yapmamanızı öneririm maksimum 6 ay çünkü benim ki bazen hemen olmuyor bu da strese sebep oluyor
Tuseee 2021 Ekim ayında evlendik. Bir sene sonra Eylül ayında çocuk için tamam dedim ve ikinci denememde hamile kaldım😀 yarın inşallah doğuma giriyoruz suni sancıyla. Dua edin bana kızlar 🌸
Ehaseki Evlendikten 2 yıl sonra düşündük, korunmayı bıraktıktan sonra ilacın etkisini atmasını bekledik 3 ay, korunmasız olarak denediğimiz de 2. Denememizde hamile kaldım. Suan 24+6 haftalığız 🌸