Sevval0308 Asli_ahiska0 tam 14.ayimizda korunmayı bıraktık elhamdulillah hiç adet girmedim 15.ayda kızıma hamile kaldım şuan 39+1iz bekliyoruz 🥹❣️
NewMom__ Asli_ahiska0 evlendik aynı ay gebe kalmışım malesef kürtajla sonuçlanmıştı kürtajdan 3 ay sonra tekrar gebe kaldım
Busrata33 Asli_ahiska0 evliliğimin 2.ayında hamileydim 😀Kocam kandırdı deneyelim dedi bende onayladım olmaz umuduyla hemen hamile kaldım 4.yıl olacak evliyiz 2,5yaş oğlum var,26haftalık hamileyim
Gulce-35 Bizde hiç korunmadık nişanlıykende hemen olsun rabbim aratmasın diye çok dua ediyorduk ve 9 haftalık evliyken 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan 40. Haftanın içindeyiz kavuşucaz Allah’ın izniyle az kaldı😍
Anady123 Asli_ahiska0 8 aylık evliyken düşünmeye başladık 10. Ayda haberini aldık şuan 4 aylık cinsiyet peşinde koşuyoruz🤣
Aysee1123 Asli_ahiska0 2. yılımızdan sonra konuşmaya düşünmeye başlamıştık ilk denemede de kısmet oldu 🐣 3. evlilik yıl dönümümüzde doğuma denk geliyor hatta aşağı yukarı 👼🏻💕
kubraayman Asli_ahiska0 14 aylık evliyim 7. ayında hamile kaldım istiyordum zaten korunmadım Rabbim nasip etti😍😇
Aysegul17 Asli_ahiska0 nişanlıyken ben hemen istediğimi söylemiştim eşim biraz beklemek istedi ama zaten vajinusmus olduğumu anlayınca yıllarca olmadı son tedavimde iyileştim hemen istedik bebeği zaten çok beklediğimiz için çok şükür hemen o ay olmuş
Replay Asli_ahiska0 30 umda evlendim erken anne olmayı çok istedim ama 30 da evlenince geç kalmak istemedim bebek için korunmadığım halde 9 ay sonra hamile kaldım 🌸 24+2 deyiz çiçeğimi bekliyoruz şimdi 🤰🏻
ardengunes Asli_ahiska0 2016 da evlendik 2018 de oglusumuz oldu karı koca çalışıp borclarimizi bitirdik birazda keyfini çıkarttık sonra düşündük 🥰🤲
HaticeNur16 Asli_ahiska0 9 ayda korunmayı bıraktık 11.ayda hamile kaldım yıldönümümüze 4 gün kala öğrendim malesef 1 ay sonra da kaybettik şimdi tekrar düşünüyoruz bu ikinci ayımız Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin 💕