emineeeeee Didar44 randevu verilmiyor direk diye biliyorum kadın doğumcu yönlendirip kendisi veriyor randevu diye okudum netten siz nasıl aldınız
Reyyan1310 Ben 15 ekim olmadan gitmiştim sadi konuğa ocak ayına kadar randevularımız dolu denmişdi bilginiz olsun orayı düşünüyorsanız bilgi alıp gidin benim gibi mağduriyet yaşamayın 🤗
Nurcin Minikkk 3 hafta önce bana yapamayacakalrını söyledi bağcılar devler hastanesi...,çok mu yeni açıldı bölüm ? doktor bebeğin ufak olmadığı sürece burda yaptıramayız dedi. ve özele gönderdi
Reyyan1310 emineeeeee evet biraz zor alınıyor ama direk o bölüme alıyorsunuz öncesinden gitmenize gerek yok
emineeeeee Reyyan1310 randevu sisteminden almaya çalıştım ama olmuyormuş kadın doğumcunun yönlendirmesi gerekiyormuş sistem öyle uyarı verdi
Minikkk Gkce0402 surekli takip edin evet bazen olmuyor bir iki gun icinde olur alin kadin dogima o size sistemden girecek sonra siz tekrar perinotolojiye randevu alacaksiniz o zaten kolay alınıyor
Minikkk Gkce0402 mhrs uygulamasini indirmisdim surekli takip ediyirum rahat aliyordum randevu aslinda