Meliiisss Adetim 6 gün geçti doktora gittim geç döllenme olabilir kanda daha görünmüyor bekliyelim dedi . Aşırı bir akıntı ve gaz söz konusu yaşıyan var mı.
ZehraEmirolu Meliiisss benim tek belirtim gazdı desem yeridir. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız 😍
Bernaderen Meliiisss aynısı bana olmustu hamile olduğumu öğrenmistim ben sanıyodumki normal gebelik belirtilerinin hepsini yasıycam bende bitek akıntı ve gaz sancısı olmustu 😬
Merobebe Meliiisss bende hamileliğimi daha öğrenmemiştim gaz problemi yaşamıştım fena halde. Rahatlamak için kimyon çayı bile içmiştim😱 Yani olabile inşaallah hamilesinizdşr beklemek çok zor iyi bilirim
Migrenligebe Akinti da gaz da olmustu ben de. Hatta adet olacakmis gibi kasik agrisi ve ciddi gogus sismesi. Allah gonlunuze gore versin insallah ☺️
Meliiisss ZehraEmirolu resmen kendimi tedirgin hissediyorum çok rahatsız ediyor 😄 demin aklıma geldi acaba belirtilerde var mı diye. Hadi diğerleri psikolojik olarak insan kendini etkiler de bunda nasıl etkilesin 😄😄😄
Sevgikaya Al benden de aynisini bendede acayip gaz vardı hatta sol yumurtalığım bağırsaklarımın arasına girmişti ilk defa böyle bir şey görmüş 🥰