Alif63 24+3 haftalın Bebeğime kıyafet almak istiyorum ama dantelli düğmeli fermuarlı şeyler karşıma çıkıyor ve hangisi onu rahat ettirir bilemedim ve bebeğinize aldığınız hastane çıkışı vesaire aldıklarınızı gönderir misiniz bize de fikir olsun
FatosNazim53 Alif63 dantelli olmasın mümkünse. Benim kızım 2 buçuk aylık şuan. Dantelli hediye gelen var giydirmekte zorlanıyorum. Fermuarlı da zor yanı. Bol bol atlet zıbın alın. Kakası çıkıyor cisi çıkıyor bezden. Buna dikkat edin bence. Ve en önemlisi ağız mendili. Heryere peşime götürüyorum.
dexter bence dantel kesinlikle olmamalı, organik pamuk ürünler var lcwdan çok takım aldım ben, olabildiğince boyasız, doğal ve nakışsız, fermuarsız olmalı bence. ama ne alırsanız alın %100 pamuk olmasına dikkat edin.
Alif63 dexter 2. Defa anne olacm ama bu kız diye ayrı bir heyecanım var alışveriş yaparken o kadar güzel şey karşıma çıkıyor ki şaşırıyorum ne alacağıma ve şimdiden abartmak istemiyorum ve bir çok çeşit var ve oğlum 4 yaşında unutmuşum Vala bebek nasıl büyür ne giyer ne lazım falan 😀
FatosNazim53 Alif63 Onları ben 2 aylikken kullanmaya başladım. Ama sürekli takamadim çünkü havalar çok sıcak. Çocuk sıcaktan daha beter perişan olmasın diye.
FatosNazim53 Alif63 canım ben ağız mendilini Trendyol dan aldım. Fazla fazla aldım. Çıtçıtlı olan da bana geldi yani ben almadım. Başkası verdi. Ama çift çıtçıtlı lar var. Ondan alabilirsin. İstersen örnek bı tane foto atabilirim
Deletedmom_116 Alif63 11 li boşa masraftan başka bişey değil onun yerine beş altı tane beşli alırım ona vericegim parayla 😁
FatosNazim53 Alif63 hastane çıkışı bir tane 10 lu. 1 tane 5 li aldım. İkisini de götürdüm hastaneye. Lazım oluyor gerçekten.
Alif63 FatosNazim53 evet hastane çıkışı ikiden fazla gerekiyor hastaneden çıkarken ağrı giydirip hastanenin o havasından kurtulmak için ve kaldığın süre de bebeğin üstü kirlendi için
Alif63 Deletedmom_116 bana da öyle geliyor battaniye küçük bir kullanımlık sanki ben 5li düşünüyorum da 10lu kullanışlı mi diye merak ettim
Deletedmom_116 Alif63 yok boşver önlü onbirli hiç iyi değil yani kötü diyemem ama parasına göre iyi değil . O parayla daha çok takım bataniye vs alınır
Alif63 Deletedmom_116 demi ya annem pembe kucuk bir kundak battaniyesi almış bir de 2 3 tane beşli takım ve zibin yeterli devir ekonomi devri herşeye zam geliyor 😶