Selâm kızlar ben 30+2 haftalık hamileyim nedenini asla bilmiyorum ama bu hamileliğim psikolojik olarak çok zor geçiyor ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle şeyler düşünmezdim su gibi geçti zaman çok şükür oğlum doğdu 5 yaşına geldi ikinciyi istedim aylarca olmadı ilk çocuğum ikinci ayimda olmuştu aylarca olmadı ordan bı psikolojik olarak etkilendim neyse rabbim nasip eyledi 8. Ayimda oldu ama en başından beri içimde korku endişe var ilk zamanlar çok aşırı kasik bel ağrısı çektim bebeğim gözükmedi kalbini 9+4 de anca duydum ozamana kadar öldüm öldüm dirildim ondan sonra 19. Haftaya kadar herşey iyiydi bebeğim iyiydi bir anda beyninde kist olduğunu öğrendim o eklendi birde iyice pisikolojim alt üst oldu gecermi gecmezmi perinatoloji randevusu bulmaya çalış aman araştır kaç doktor aradım kaç doktor yazdım anlatamam randevu buldum 22. Haftamda şükürler olsun ki geçmişti kisti sonra benim bu psikolojik sorunlar devam etti akıntım olsa suyum geliyor sanıyorum acile koş yataktan kalkarken bir yerim agrisa eyvah kordonu koptu ya emzikten düşerse diye korkuyorum sürekli böyle endişelerim var ya suyum gelirse ya emzikten düşerse diye kendi kendimi yedim bitirdim artık dün bahçe salıncakları olur ya üstü şemsiyeli felan onda oturuyordum zaten kiloluyum birde hamile olunca yana kaymak için anlık unuttum hamile olduğumu üstündeki demire tutunup yana kaydım geceden belli içim içimi yiyor emzikten düşerse diye azıcık elimi yukarı kaldirdim ordan destek alıp yana kaydım bundan bişey olmaz dimi emzikten düşse yani kordondan kopsa illaki kanama felan olurdu herhalde nolur içimi rahatlatmaya çok ihtiyacım var acile gidemem artık benden biktilar sürekli gidiyorum bir hafta sonra kontrolum var ağrı sizim aynı kasiklarim ağrıyor zaten ara ara ağrıyordu inşallah bişey olmamıştır ya valla artık bu stres beni öldürecek 😭😭😭