bu_partideyalnizsin Bir hafta gerilik hala devam ediyor adet tarihim de doğru doktor bı iki kilo olması gerekirdi dedi Ama korkulacak bir şey yok dedi doblerine baktım dedi normal gayet Ne yapayım kilo alsın dedim alsa zaten alır dedi Yani küçük olması sağlıksız anlamına gelmiyormus keşke haftasını takip etse bir de Kaç zamandir gidiyorum bir hafta hep geride İki hafta sonra gel dedi Bundan bir kaç gün önce nstye girdim bebeğin kalp atimina baktı ebe acilde Çünkü bebeğin hareketleri çok azalmıştı Doktor dedi ki hareketlerini takip et küçük bebeklerde sıkıntı olabilir dedi :( ne gibi sıkıntı acaba Bu haftalarda yer daraldığı için azalma olur da deniyor kafam çok karıştı :(
Mervvvever bu_partideyalnizsin kaşar muz kefir yulaf kuruyemiş bunlari tüketin baştan beri tüketiyorum bebeğim iki hafta önde
Yazmelegi_ bu_partideyalnizsin 31 haftada 1750 gram dı neler tükettim almak istemeyince kilo almıyor vallahi inşallah kilo alımı ilerler
JaleTogrul bu_partideyalnizsin benim bebegim 31+1 de 1.500 gramdi.. 3 kg dogdu bende oyle istiyordum ve hic sorun etmedim.. su an 9 aylik 9 kiloydu en son 🥰 ama tabii ki sikinti ediyorsaniz kasar, muz, yulaf boyle seyler tukete bilirsiniz en cokta muz kilo aldiriyormus 🌸
bu_partideyalnizsin Mervvvever kuruyemiş ve kaşar baya tüketiyorum aslında bebek almak istemiyorsa almıyor galiba
35_tecrube Yazmelegi_ benimde 31 haftada 1900 gramdi doktorum beklediğimden 100 gram fazla gayet güzel dedi çokta sıkıntı yapma bence
Yazmelegi_ 1melekannesi3858 30 dan sonra kilo almaya başlarmış düzenli olarak ilerler muhtemelen seninki de
1melekannesi3858 Yazmelegi_ inşallah canım benim kız bide şey diyeceğim iki gündür kokusuz kremsi sarı akıntı var dün kontrolüm.vardi hwrsey normal dediydi doktorum
Caizint Kaşar peynirimde yağ fazla, bunun yerine lor peyniri tercih edebilirsiniz, kalsiyum miktarı kaşar peynirinden daha fazla