senoski Nasıl desem bilmiyorum yani 3-4 gündür tam vajina girişim ağrıyor. Sanki kemiğim gibi hissediyorum ama önceden yaşamadığım için bilemiyorum da. Çatı ağrısı böyle mi oluyor? Açılma mı oluyor acaba farketmeden? Son haftalardayım bu arada.
Cansuuu48 senoski senoski ben de ayni agriyi yasiyorum.sanki vajina girisim şiş gibi bir his var ve ozellikle oturup kalkarken cok yogun agri oluyor.Cevredeki herkes cati agrisi olgununu soyluyor
Gulsbaby senoski açılma olabilir. Bugün çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık oluşmuş. Sizin anlattıklarınızla aynı şeyleri yaşıyorum son zamanlarda. 38+2 yim.
senoski Cansuuu48 Aynı benim de öyle ya yani kemiklerin ayrılması mı bu acaba yoksa biz farketmeden açılma mı başladı acaba😢
Ebraz Cansuuu48 ayy o bendede var ama sanki klitorisin üstü kemiği gibi oturup kalkarken yan dönerken altıma pijama giymek için bacağımı kaldırırken falan oluyor
Cansuuu48 senoski sizin son haftalar sanirim degil mi? cocuk büyüdükce baskı artiyor sanırım acilma basliyo olabilir son haftalar.Ama ben 23 teyim benim 12 haftalikken basladi bu agri doktor cok normal oldugunu soyledi ama yine de korkuyo insan.bu agri ile nasil normal doguracagim bilmiyorum 😊 ilkinde hic boyle seyler yasamamistim