Ayse68 ikinciannelikicin Canım bendede kansızlık cıktı bu tehlıkelı bıseymı hamıleyken veya dogumda yada dogumdan sonra bebege?
ikinciannelikicin Ayse68 canim kansizlik basli basina tehlikeli zaten. Halsizlik ve vucudunda bir cok hastaligin baslica sebebi. Bunyen zayiflar hastaliklara daha kolay yakalanirsin. Hamilelikte ve dogum sonrasinda ilaclarla desteklenmesi gerekir.
celileturk 12.haftama kadar Folic Asit kullandım sonrasında kan ilacı başladık Feramot kullandık ama mide bulantılarım benim aşırı şiddetliydi ki hala öyle zofer kullandım yanı sıra. Suan feramot yerine Decavit kullanıyorum TERA D3 ve yine mide bulantılarım için emedur kullanıyorum. 30 hafta olduk artık. Ben ekstra pekmez vs tüketiyorum.
Nalanktl Kelebek1 Avrupa da doktorlar folik asit i emzirme sonlanana kadar devam ettiriyorlarmış. Doktorumla paylaştım bizde devam edeceğiz dedi.
Hayalvemasal00 Kelebek1 ilk 3 ay kullandim snra demir ve decavit ilacina basla dedi doktorum. Zaten demir ilcaindada folik asit vitamini var. Belki ondan çoğumuz demir ilacida basladiktan snra birakiyoruz
Nzldr 12.haftama kadar folik asit kullandım aile hekimi decavit verdi fakat kendı doktorum kullanmak istersen kullan ama kullanmayadabilirsin sonuçta dısardan bi takviye ben doğalcıyım dediği için kullanmıyorum decaviti de
Ayse68 ikinciannelikicin Duzelme sansı varmı canım kansızlık yene bılırmıyım suan ılk gebelıgım ve kansız oldum ogrendım suan endıse ıcındeyım benı ne beklıyo acaba ?
NurKaya6410 Ben hamile kalmadan 4 ay önce felan başladım kullanmaya hamileliğim boyuncada kullanıcam.
Zeynpatak flybrs aslinda ac veya tok demedi doktorum ama benim 3 gibi ogle yemegi saatim . Tam ozamana geldi kan verme islemi 3 tüp kan alindi biraz zorlandim acikcasi 4 farkliyerden aldilar zorlayarak sanirim tok gtmek daha iyi
mervecoban 13+3 günlüğüm doktor bitene kadar kullan dedi ve ek olarak içinde omega 3 tüm vitaminler olan bi ilaç verdi içinde folik asitte var
Zeynpatak flybrs sorma canim bayilacaktim . En son elimin ustunden aldilar hayatimda ilk kez . Bi ara eşim geldi bayilcam sanip cok sukurbisey olmadi ama tok git sen ☺
Duyguynrky Kelebek1 ben hiç kullanmadım hamilelik öncesinde. Sonrasında vitamin içinde kullandım. 3 ay hamilelikte vitaminle aldım sonda kan hapıyla aldım. Ama direk hiç kullanmadım bir sıkıntısınıda görmedim ☺️ Bebeğim de sağlıklı çok şükür
Deryakaya1802 Kelebek1 ayrı kullanmayı 16da bıraktım sonra vitamin ve demir kullanmaya başladık onların içinde de folik asit var yine 🤗
Melihadmrr Kelebek1 ben hiç kullanmadım doktorum gerek duymadı herkesin farklı değişiyor sadece vitamin kullanıyorum şuanda 5. Aydayim