Ebraz Kızlar bebekleriniz kıyafetini yıkamak için hangi deterjanı aldınız bide şampuan tabi şampuan olarak mustela düşünüyorum
Canimucizem Ebraz çok güzel bir konu başlığı olmuş günlerdir deli gibi yorum okuyorum mustela için aşırı göz yakıyor yorumları var hem Trendyol hem Hepsiburada yorumlarına baktım aşırı kafam karıştı ya
Gbbggj Ebraz Baby’s Green Şampuan ve duş jelini aldım organik yazıyordu deterjan olarak da Green Clean yumuşatıcı leke çıkarıcı emzik temizleyici set olarak aldım o da aynı şekilde organik olarak gördüğüm için aldım henüz kullanmadım
Mummumlilo Ben green clean deterjan aldım uni baby yumuşatıcı hatta yıkadım mis gibi bebek koktu kızımın cicileri. Şampuan ve vücudunu yıkamak için sinevo aldım. Pişik kremi penaten aldım hepsi farklı marka inşallah elimizde patlamaz
Ebraz Canimucizem aa cidden mi ya dalin göz yakıyor mesela ben yüzümü dalınle yıkadığım için biliyorum dalin asla tercih etmem ama mustela güzel bir marka aslında ilk kez duydum göz yakmasını
Canimucizem Ebraz bende şaşırdım çoğu yorumu öyle doğru mu bilmiyorum kullanan biri yorum yaparsa belki farklıdır ecowell de çok iyiymiş çok temiz içerikli ama çok yüksek bir ücreti var indirimde denk gelirsem belki onu alabilirim