Canandoruk Merhaba kızlar biraz önce salca kutusu acarken kapağı bas parmagımı kesti ama epey derin kesildi cokda acıyor batikonla temizleyip sardım ama cok kanadı stres yaptım heralde karnım ağrıyor suan sacma gelebilir blki ama bebekle ilgili bi sıkıntı yaşamam dimi
Vandb Bende oyle kavanoz acarken saplamistim parmagima canim 12 haftalik falandim heralde sildim yikadim bisey olmadi pasli falan degilse sorun olmaz heralde mikrop kapmasina engel ol
Canandoruk Vandb paslı değildi canım bide salı günü tetanoz asımıda olmustum ama ne bilim insan tedirgin oluyor ya
Asafeymeninannesi 😊😊 öncelikle geçmiş olsun Anne yüreği işte en ufak biseyde acaba o yavrucağa bisi oldu mu korkusu sarıo bedenimizi 😊💙 Bağlantısız konular söz konusu Allah'a emanet olsun minnaklarımız🙏👶🧚♂️
Hacerr Canandoruk aşınızda varmış bi sıkıntı olmaz inşallah temiz tutun Annelik böyleymiş demekki herşeyde içimizi korku sarıyor
Canandoruk Hacerr aynen öle gercekten en ufak bir şeyde kendimizi değil onları düşünüyoruz onlar için korkuyoruz