Nazlpkts Merhaba annişler bugün doktora gittim de 32+6 dayım. Doktorum bebek kilosu 1875 dedi sizce iyi mi? Siz ne durumdasınız yazarsanız sevinirim 🌸
GBoz Nazlpkts aynı hafta aynı günüz ben de bugün gittim doktora 1900 gr. Normal sizin de. Bir de hiç belli olmuyor gelişimleri. 28 haftalıkken gittiğimde bir hafta öndeydi şimdi haftasıyla uyumlu. Değişebilir dedi doktor
Nerfemm Nazlpkts 32de gittiğimde 2.250 gramdı öndeymis bir kac hafta boyle giderse sezeryanbolursun dedi
Nazlpkts GBoz Bende ilk zamanlarda gittiğimde 4 gün geride demisti sonra son kontrolde uyumlu dedi bugün de uyumlu dedi. Sizin bebiş doğum pozisyonu aldı mi peki döndü mu yani
Hryel 30+6 da gittiğim de 1700 g haftası ile uyumlu demişti doktorumuz şimdi 32+4 deyiz kontrolümüz haftaya
Nazlpkts Nerfemm peki sana herhangi bir diyet falan önerdi mi ya da dikkat et falan diye bişey söyledi mi?
Nurseanne Nazlpkts 32+1 1912 gr’dı benim de. Baş aşağı doğru gibi ama belli olmuyor bazen ben de hissediyorum hafif yan dönük gibi
binnur64 Nazlpkts 32+6 da 2260 gramdık bizde, sizinkide gayet iyi bence zaten zayıf olsa doktorunuz söylerdi
Zumra333777 Nazlpkts bugün gittim 33 haftalık 2200 gram elhamdulillah inşallah saglıkla gelsin bütün bebeler 🤲🏻
eylul4 Bende 32+4 ’te 1760 gr. Doktor gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi. Ama burdakileri görünce zayıf mi diye düşünmeden edemedim
Nazlpkts Tugcekorcak eğer bebek haftasına göre önde ise doktorlar genelde sezeryan diyo yanlış mı biliyorum bilmiyorum. Normal doğum zor oluyo diyolar. Ama elbette normal doğum da yapan Mutlaka vardır.
Nerfemm Tugcekorcak yok benim tercihim değil dpktor kendi dedi iri bebek normal.çok zorlar diye. Bende 17 sene önce 4 kiloyu normal dogurmustum. Ama simdi yaşta ilerledi korku var biraz doktor ne derse ona uyucam. 38 yasindayim