Htcdgrl Kızlar esenler hastanesinde takipliyim plesentam aşağıda olduğu icin suan icin sezeryan gözüküyor bu sekilde olunca zorunlu sezeryan tarifesinden mi yararlanabiliyoruz ya da catı darlığı vs zorunlu olarak mı isteğe bağlı olarak mı geciypr
nurcanyldrm34 Merhaba , bende sümeyye hanıma takipliyim . Plesanta durumunu bilmiyorum ama çatı darlığı zorunlu sezeryan olarak geçiyormuş . 2 hafta sonra çatı muayenem var . Normal doğum istediğim için sormuştum dar olursa zorunlu mu olcak diye . Sevgiler 🌸
Htcdgrl Geri dönüsünüz icin cok teşekkür ederim bildirm gelmediği icin suan görüyorum daha bende 34 deyim acaba kacıncı haftada yapıyor catı muayenenizi ve hangi haftadan sonra 2 haftada bir gideceğiz
Bilgevural Htcdgrl ben de 32.haftadayim. Bugün kontrolüm vardı çatı muayenesini sordum 37-38 de yapıyoruz dedi. Ve 3 hafta sonra gel Nst ye başlarız dedi.
nurcanyldrm34 Htcdgrl merhaba sümeyye hanım beni çatı muayenesi için 37.haftanın içerisinde gelmemi söyledi . Bu hafta 36.haftam . Haftaya salı günü çatı muayenesi için konuştuk . Ve artık 2 haftada bir gelmemi söyledi . Bebek hareketlerinde azaldığını hissettiğin an beklemeden gel dedi .
Htcdgrl Bilgevural teşekkür ederim benimde 13 ünde randevum 34 haftalık olucak nstye alabilir o zaman
BEM69 @nurcanyldrm34 muaynesi nasıl memnunmsnz tecrübeli bir doktor mu birde renkli gösteriyor mu ultrason cihazı nasıl
nurcanyldrm34 BEM69 merhaba muayenesinden çok memnunum detaylı bakıp anlatıyo . Sorduğnuz soruları net bi şekilde de cevaplıyor . Renkli ultrasonu var . Yüzü göründüğü ultrasonuda siyah beyaz şekilde veriyo . Benim bebek ilk defa bu hafta yüzünü gösterdiği için renkli isteme şansım olmamıştı siyah beyaz verdi çıkınca farkettim . Renkli verip vermeme konusunda o yüzden bilgim yok :) ben kendisinden memnunum sevgiler 🌸