Nasibveannesi Son adet tarihime gore 8 ultrasona gore 6 haftalik hamileyim beta hcglerim ikiye katlamıyor dış gebelik dediler kesem gözüktü ve büyümeye başladı ama kahve rengi lekelenmelerim var boş gebelik ddi bi doktor bi doktor kese şekli biraz bozuk dedi. Geçen hafta 5+3 te kese yine buymuş 16 mm olmuştu. Ama yolk saç bile yoktu içinde yarın yine kontrolüm var lekelenmem devam ediyor bakalım nolucak ilk gebelikte kalp atışları durdu 7. Haftada kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 😢
Sngltzcnn Nasibveannesi merhaba canım genetik test yaptırdın mı belki kan pıhtılaşması vardır. Genelde ben dahil tüm çevremdeki insanlar bundan çekti 😞😞😞
Ceylank Nasibveannesi aynı sorun bende de vardı. İlk gebeliğim hesaplamaya göre 9 haftalıktı ultrason da 6 haftalık görünüyordu. Lekelenme sonucu 1 hafta sonra düşük yaptım. İlk adet olmayı bekledim ve tekrar hamileyim çok şükür 3 aylık olduk
Nasibveannesi Ceylank maşaAllah size Rabbim hayırlısıyla bana da o günleri göstersin.. 4 doktora gittim yarın farklı doktora gidicem bakalım bebek gözükecek mi hakkımda hayırlısı
Nasibveannesi Ceylank yolk saç ve bebek gözüktü 6+2 çıktı ama kalp atışı yok haftaya kalp atışı icin gidicem