irem10 Kivircikkuala innovati yanlış gösterme yapıyor baby fast kullandim çok memnun kaldım onunla da hamile kaldım zaten, birde bir gebenin günlüğü hesabında. Ebru hanımda satıyor onukide çok güvenilir ondan da aldım ama hamile kaldım kullanamadim 1 2 tanesini kullandım sadece sknda hamile olduğumu ogre dim 🤣
Kivircikkuala Pamuk 30 tane Ovulasyon 5 tane ultra hızlı gebelik testi aldım 248 tl 2 gün içinde kargo diyor umarım bu hafta içinde gelir ya
Kivircikkuala Pamuk evde üç adet artı med marka Ovulasyon var 8.günde başlıcam zaten test yapmaya bugün daha 5.gün
Aysnr11 Kivircikkuala 5 tane olan gebelik testi hep pozitif sonuç veriyor canım boşuna kullanıp da ümitlenme diye söylüyorum şimdiden 😇 aynısını aldım bende hepsi pozitif çıktı ama hamile değilim. Ovulasyon testi güzel ama pik gösterdi bende de ☺️
Pamuk Kivircikkuala Sen yine satıcıya yaz sipariş numaranla birlikte bugün kargoya verir misiniz önemli diye.
gamizee_ Laboquick ile hamile kaldım ilk kullanışımda, bir de yanında 5 tane gebelik testi göndermişlerdi onunla da hamileliğimi öğrendim hem de adetime 5 gün varken. Bence çok iyi bir marka öneririm ben canım😊
umutlubianneadayi gamizee_ bende aldım bu markadan bu ay denicem hayırlısıyla inşallah umarım bende de ise yarar ve buraya büyük harflerle HAMİLEYİMMM yazabilirim 🥺
kalorisizpatates gamizee_ merhaba ben de bu markadan aldım şuan adetim reglin kaçıncı günü başlamam gerekiyor🥰
gamizee_ umutlubianneadayi inşAllah canım benim hayırlısıyla isteyen herkes bu duyguyu yaşasın amin🙏🏻😊
gamizee_ kalorisizpatates ben regl biter bitmez duş aldıktan sonra başlamıştım hemen öğlenleri yapıyordum ilk günlerde baktım koyulaştı o gün 2-3 tane yapmıştım. Zaten regl bitti çok sürmedi hemen kırmızıya döndü erken yumurtlamıştım sizde de öyle olabilir sonuçta o yüzden erkenden başlayın ve asla çizft çizgi olmadı diye pes etmeyin illa ki olacak😊