Mercan111 Selamlar arkadaşlar sat tarihim 22 mayıstı. Dün 6+0 da kesemiz ve yolk sac göründü 😊🙏Doktorum kalp atışını dinlemedi haftaya daha net duyarız dedi. 5 buçuk haftalık kese görüntüsü dedi ,biraz geriden geliyoruz sanırım gec döllenme 🤔 
Gamzekck_ Mercan111 son adet tarihimiz aynı bayramda kanama falan şimdilik atlattım şükür dün gittim kalp atışları başlamış. Bakalım yarın ne olur bilemem arada bi midem bulanıyor sabahları aç karına prilam alıyorum o biraz rahatlatıyor sanırım.
Mervekisi Benimde sat 25 mayıs dün keseyi gördük kalp atışı için haftaya gel dedi doktor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ultrasyon görüntüsünüde paylaşamadım bir türlü sizin beta değerinize bakıldı mı ?
Mercan111 Mervekisi inşallah sağ salım kucağımıza alırız benişlerimizi , ilk gebeliğim çok heyecanlıyım 😊🙏
Mercan111 Mervekisi betama bakılmadı kese göründüğü için sanırım Karnımda bıcak batması gibi bir ağrı oluyor ama sık değil ara ara Biraz da baş dönmem ve yorgunluk var bulantılarım henüz başlamadı
Mervekisi Mercan111 öyle mi sıkıntısız bir şekilde gebelik geçirirsiniz inşallah benim önceden kayıplarım oldu heyecan ve endişeyle geçiyor maalesef
Babymom93 Sat tarihim 16 mayıs ama dün doktora gittiğimzde 5 haftalık dedi programda 7 haftalık gösteriyor sanırım geç döllenme 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi ama acayip şekilde mide yanması şişkinlik işstahsızlık ve yorgunluk var hiç bişey yemek canım istemiyor normal dedi ama böyle mi oluyor 🥹
-merve13 18 mayıs son tarih 6+5 kalp atışını duyduk çok şükür hafta ve kese uyumlu gidiyo hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Buketedaa Kızlar benimde sat 26 mayıs bu duruma göre 5+4 gösteriyor. Bayramdan önce betama bakıldı doktor güzel artış bayram sonu görüşelim dedi. Perşembe gideceğim bakalım keseyi görürüz inşallah 🙏
Mercan111 melinda- kalp atışı için haftaya dinleyelim dedi doktorum çok küçük henüz duyamayabiliriz dedi ama keşke bir deneseydik çok merak ettim 🥹
Anne_2cocugu Mercan111 vajinal ultrason ile gördük bebisi kalp atışınida duyduk 6+1gunluk çıktı ultrasonda bakalım doktorum şuan için herşey güzel 1 ay sonra tekrardan gidicem