Papatyamoms bebesiannesi ben İpek ısmını cok istedim etrafımda isteyen oldu fln bı soğudum sonrada ıpek bocegı ıpek yolu fln dalga gecerlermı dedım Cevremde pek begenmedı bence esımde esım hah evet bu cok guzel demıs olsaydı mıllet takmazdım Eliz e uygun mu bılmem benım esımde Ela istiyor Oğlumun ismini o koydu dırek o yuzden yıne onun ıstedıgı olmasın 😂 yoksa ısımı cok begendım Eliz-Ela da guzel oldu
Sagliklagelkucugum bebesiannesi ipek kardeşimin adı ♥️ Özgüvenli, güçlü ve çokk güzel gülen bir kız. Uçarılıkları da var ama karakteri çok kendine özgü ve bakan bi daha bakıyor
Papatyamoms bebesiannesi hayır dusunmuyoruz düşünüyor olsaydık İpek Ela derdim hem babası hem benım olsun , ıkı ısme sıcak bakmayanlardanım 🙈
Minikmucizelere bebesiannesi ipek ismi bana cok naif kibar efendi guzel bi kiz gibi canlaniyor hep gozumde😊
Minikmucizelere bebesiannesi aylizde kibar hanım hanımcık bi kiz gibi ama bence ipek ismi cok daha hoş🙂
2cat1baby bebesiannesi İpek isminde olup güzel ve kibar olmayan bir kişi görmedim..direkt aklıma güzel,kibar,naif biri geliyor. Ayliz ismi şöyle gözümü kapatıp düşündüğümde kıskançlığı olan birini canlandırdı bir tık cadı gibi😂