Mnlya Ben aabahları kahvaltıdan sonra baya hıssedıyorum oynuyo ama aksam bu saatlerde pek hıssetmıyoeum dokununca falan oynamıyo hıc sızde nasıl
YeniAnne55 Mnlya 28haftalıgız bizde 💙bizimkide tersine gündüzleri pek kımıldamaz saat 7 8den sonra başlıyo bizimki😂
Msalbyrk Mnlya gün icinde nadir hssederm genelde is güç yemekle ugrastgm icn. Aksam bi baslyo gece yataga yatnca 2 yi buluyo snra nasl uyudgmu blmyorm sbah da erken kalkyo 🤷♀️
Melissssa Mnlya benim kız maşallah çoookk hareketli ama belli Bi saati yok hareketlerin nasıl keyfi gelirse 😊
Figennn Msalbyrk Aynen bende gun icinde pek hissetmiyorum, aksam olunca hareketleniyo. Dunyaya gelince de gece kuslari mi olucak acaba 🥰
ZarifeKaraduman bende ikiz kızlarıma hamileyim 28 haftalığım saat 7 den sonra artıyor hareketler baya hareketleniyorlar . ama bu haftalarda uyku refleksleride geliştikleri için nadiren hissetmemek normal 🥰🥰🥰😊
Figennn Msalbyrk Ilerleyen haftalarda duzene girir bence canim, daha hareketli olurlar. Sabirsizlikla bekliyorum siddetli tekmeleri😁♥️