xilda Merhaba kızlar, benim ayaklarım 30.haftadan beri şişiyor. Normalde sneaker falan giyiyordum ancak son 3 haftadır terlik daha rahat gelmeye başladı. İpince ve uzun ayaklarım (39 no) şu an kocaman ve tombik. :( Biliyorum doğumdan sonra şişlikler gidecek ama ayak numarası kalıcı olarak büyüyen oldu mu? Çok ayakkabım var eğer büyüme vs olursa cok üzülürüm :(
Gkee xilda valla benimde 36 olan ayaklarim şuan 38 sinirim bozuluyor inşallah doğumdan sonra düzelir yoksa eski ayakkabilarim elimde kalacak yeni düzücez😐
Yenibirannee xilda benim 1 numara büyüdü 😅 normalde 37 giyiyordum şuan 38 oldu. Umarim 2. Doğumdan sonra büyümez 39a hiç hazır değilim 😅😅
Rym2023 xilda valla 35 numara ayağım var umarım bir iki numara büyür 😂😂😂 artık istediğim ayakkabıyı alabilmek istiyorum 🤭😂
tahminazengin1 Gkee Aynı benimki gibi bende 35-36 giyerdim şimdi 38 no terlikle geziyorum panda gibi oldum resmen😂😂
xilda Haydaaa :( neredeyse eşit denebilir :( evdeki ayakkabılarım ne olacakkk :( büyümemesi icin olumlama yapiyim bari :D
mnli xilda doğuma giderken giydiğim terlik dönerken olmamıştı bana ona göre de yanınızda iyice büyük terlik götürün 😅 ayak numaranız küçülüyor ama kilolar gitmezse yine tombik kalıyor yani ben ilk doğumda 20 kilo aldım 36 giyiyordum hamile kalmadan önce 10 kilosunu verdim 37 de sabitlendi ayağım topuklularda falan acıtıyor eskiden rahat giydiklerim
xilda mnli 13 kg aldım ve 38.haftadayım yakında dogurucam herhalde hızlıca veririm amin inşallah :D cook güzel bir ayakkabı aldım 39 numara, 2 hafta iade süresi var, almazsam bitcek diye de koşar adım aldım, ay kafam cok karısık 🥺