Mucize_4207 1melekannesi3858 evlat için rabbim veriyor sabrını 800 gram doğdu 1 aylıkken beyin ameliyatı geçirdi 2 aylıkken kalp ameliyatı geçirdi bunların üstüne 3 ay kaldı kuvezde hamdolsun Rabbime hep dua ettim o kadar ferahtiki icim eve çıktığında herşeyiyle kendim ilgilendim kimse destek çıkmadı eşim ve ben herşeyin üstesinden geldik rabbim veriyo sabrini çok zor yollardan geçtik hiç biri kolay değil di
1melekannesi3858 Mucize_4207 Hım oda illa yeterli geliyordu ozmn hayırlısı kuzum.rabbim.bunda küvez yolu bekletmesin inşallah
1melekannesi3858 Mucize_4207 tabiki öyledir canım kimse hastaneden eli boş dönmesin Rabbım kimseyi darda koymasın evladı ile sınamasın Allah yardımcımız olsun sağlıklı sıhhatli zamanımda kucagimiza almamızı nasip etsin
Defnesmomy Selam anneler ve anne adayları benimde serklajli ilk gebeligim 26+6 ,22+5 de önlem amaçlı serklaj oldum 21+3 ayrıntılı ultrason ile öğrenmiştim rahim ağzı kisaligimi , haftalar süren bir bekleyiş doğuma kadar evdeyiz 🌸
1melekannesi3858 Defnesmomy aynen öyle canım benim.yapacak bisey yok aramıza hosgeldin tek sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım.da
Defnesmomy 1melekannesi3858 amin kuzum amin birbirimize destek olalım en azından burda kolay bir süreç değil ama sonu güzel inşallah 🩷🤗
seymasbal Gizgiiiz ben ona muayeneye gittim şuanda 27. Haftalığım hastanede yatıyorum önlem amaclı bu haftadan sonrada serklaj olmuyor sanırım tedbir amaclı fakültedeym 😔
Gizgiiiz seymasbal 26+5 te serklaj oldum çok acil olarak aldılar beni risk gördüyse yapmamış olabilir banada önce bakmam lazım serklaja uygunmu dedi uygun buldu 29+5 doğum yaptım zaten 20 gün durdu serklaj geçmiş olsun
Defsealn Kızlar bende 27 haftadayim 23 haftada açılmam oldugu için serklaj oldum. Gün içinde neler yapıyorsunuz hiç mi kalkmiyor oturmuyorsunuz. Yatmaktan omuzlarım kalçalarım heryerim ağrıyor acaba benmi çok abarttım sadece tuvalet yemek haftada 1 defa da banyo için kalkıyorum.onun haricinde hiç oturmuyorum bile.yoksa bu kadarina gerek yokmu
Hnd3535 Defsealn bence biraz fazla bile yatıyorsunuz. Hı doktor degilim ama genede tuvalete kalkın suyunuzu alın.. bu sefer psikolojiniz bozulur doğum sınrası size daha çok zararı olur. zaten evlerdeyiz bir yere çıkmıyoruz. Yatarkende emboli riski çok fazla. Kan sulandırıcı bile kullansanız zararlı. Doktorunuz neyi önerdi? Hep yat hiç kalkma mı dedi
seymasbal Gizgiiiz benim ikiz gebelik ben normal kontrol için gitmiştm detaylıya o zaman böyle kısalma gibi bir problemim yoktu şuanda doktorum zaten gamze hanım 25. Haftada 2 cm kısalma olmuş dedi ve bu birden oldu 4 lerden filan birden indi 2 hafta yattım sonra tekrar gittiğimde 2,15 ölçtü doktor ama yinede beni tedbir amaclı fakülteye yönlendirdi ayse zehra hanıma eğer prematüre doğum olursa diye buranın yenidoğan merkezi prematüre bebekler için uygunmuş şimdi iğne veriyorlar hap kullanıyorum her gün nst filan oluyorum birde çiğer geliştirici vurundum tam 27. Haftadayım serklaj vs hiç söz konusu bile olmadı yani
seymasbal Gizgiiiz benim ikiz gebelik ben normal kontrol için gitmiştm detaylıya o zaman böyle kısalma gibi bir problemim yoktu şuanda doktorum zaten gamze hanım 25. Haftada 2 cm kısalma olmuş dedi ve bu birden oldu 4 lerden filan birden indi 2 hafta yattım sonra tekrar gittiğimde 2,15 ölçtü doktor ama yinede beni tedbir amaclı fakülteye yönlendirdi ayse zehra hanıma eğer prematüre doğum olursa diye buranın yenidoğan merkezi prematüre bebekler için uygunmuş şimdi iğne veriyorlar hap kullanıyorum her gün nst filan oluyorum birde çiğer geliştirici vurundum tam 27. Haftadayım serklaj vs hiç söz konusu bile olmadı yani
Gizgiiiz Defsealn 1400 gram doğdu 28 gün küvezde kaldı şuan çok iyi 2 aylık oldu daha yeni 3 kilo ama olsun minik bebek 😊