Ozge111 Armilella normal yaşantıma devam ettim farklı hiçbişi yapmadım ne bebek için ne kendim için bebeğin kilosu falan da gayet iyi
Armilella Bende normal yiyorum ama kilo alıyorum magnezyum ve kan ilacı kullanıyorum annem bunun etkiledigini söylüyor inş kolaylıkla veririz daha fazla almadan
Kubrakarahan Armilella 25+4 den selamlarrr bebişime dün 990gr dediker bende 2 kg aldım inşallah böyle de gider
Minnosmino23-23 Kubrakarahan napıyonuz yaaaaaa 😭😭😭😭bana da söyle bana da söyle Şarkısı aklıma geldi bana da söylen kuzum
Aysee1123 Minnosmino23-23 Özellikle birşey yapmıyorum herşeyden önce yapı meselesi sanırım herkeste farklı ilerliyor. Hareketli biriyim iştahımda çok açılmadı benim normalde nasıl besleniyorsam öyle besleniyorum. Kilo almaya müsait bir yapım olmayabilir genetik olarak uzun ince yapıdayız çünkü
Kubrakarahan Minnosmino23-23 yediğimi görsen ödün kopar sürekli bi şeyler yiyorum 🥹 sanırım yapı kanka biraz da ya
Ozge111 Zehra_drn aslında güzel bnce bebek iyi olduğu sürece hiç sıkıntı yok 😁bebekte gayet sağlıklı göbeğim olmasa bnde hamilelikle alakam yok 😁