Meltemmkls 6+2 haftalık hamileyim doktor kontrolüne dün gittim alttan muayene ile baktı doktor her şey yolunda kalp atışı var dedi ama bugün sabah kahverengi kırmızıya yakın lekenme gördüm çok panik oldum benim gibi böyle bir lekenme yaşayan var mı?
minikpandaaa Meltemmkls merhaba ben de 6+3 te kalp atışını duymuştum karından. 6+5 te ise kahverengi az bir lekelenmem oldu. Doktoruma tekrar gittiğimde kanama alanı oluştuğunu ve progestan kullanmamı önerdi. Siz de doktorunuzla tekrar bir görüşün isterseniz. 2 gün içinde oldu benim de maalesef
minikpandaaa Meltemmkls bir de bunu çok kişi yaşıyormuş, bir çoğu problemsiz devam ediyormuş. Fakat yine de doktorum düşük tehditi olarak görüyoruz, dikkat etmen gereken bazı şeyler var diye açıklama yapmıştı. Uzun süre ayakta kalmamak, cinsel ilişki yasağı gibi
rumeysa_arslan06 Meltemmkls benimde 4-5 gündğr devam ediyor daha kalp atışını duymadık ama normal diyor doktorum progestan kullanıyorum birde
Meltemmkls Meltemmkls Doktora bugün tekrar gittim kalp atışı var ama lekenme halen devam ediyor düşük riskine karşı duphaston verdi bu ilacı kullanan var mı