bsrdmlpnr Kızlar ben bayrampaşada oturuyorum burda oturup yakın hastanelerden nerelere gidiyosunuz acaba ? Ben kolana gidiyorum ama orda doktor gece yada hafta sonu doğum yaparsan gelmiyoruz dedi işin garibide gece ekibide dışardan doktorlarmış bende biraz korktum açıkçası o yüzden iyi bi doktor ve yakın bi yer tavsiye edebilicek olab var mı 😘♥️
Mzyn bsrdmlpnr bende dilek Acar’a gidiyorum ama mesai saatleri dışında doğum olursa gelmemesi çok garip geldi bana yeni doktor arıyorum şimdi 😔
bsrdmlpnr Mzyn bende arıyorum ama 🤷🏻♀️ Çok kararsızım memlekette mükemmel bi doktorum var ama oraya gitmek istemiyorum adaptasyonum zor olur geri gelince diye çok kararsızım
Merve_nurkacar Bende Bayrampaşa’da oturuyorum surp pırgic Ermeni hastanesine gidiyorum aşırı memnunumm doktorum agavni tezenli ve gece hafta sonu falan demeden her zaman Doğuma kendisi giriyor ❤️ Bize en yakın hastane medikal park Nalan hanımı tavsiye edebilirim bi arkadasım gidiyo cok memnun oda
Mzyn bsrdmlpnr inşallah gönlümüze göre ilgili bir doktor buluruz araştırmaya devam edicem seninde bilgin olur bulursan yazarsın bana 😊