Hayalvemasal00 Kızlar 36+6haftaligim. Yarim saatten uzun suren bi yolculuk yaptim arabayla. Yollar hep çukurdu ve baya sarsildim zipladim yerimden. Bi tehlike yaratirmi bu durum. Su an huzursuz bacak sendromum var bacak aram ve kasiklarim agriyor. Normalmi ? Ne dersiniz kizlar 😓😓
Merobebe Hayalvemasal00 bizim gelinin son günleriydi açılması yoktu . Doktordan gelirken kuvrımlı yollardan geldiler (bilerek değil tesadüf)Akşamına sancı tuttu sabahına doğurdu .
Meli Hayalvemasal00 valla benbişengidip gelirken minibüsün arka koltugunda hep sarsılıyorum ama öyle böyle degil 🤔 fakat olağan dışı bi ağrın falan varsa doktora gitmek en iyisi
Hayalvemasal00 Deletedmom15257 koye gitmistik donduk canim. Baya bozuktu yol. Kasiklarim dizlerim simsicak suan. Agriyorlar
Hayalvemasal00 Merobebe niye canim korktum valla. Kanamam suyum yok suan. Bisey olmusmusdur allah korusun
Hayalvemasal00 Merobebe zaten kasiklarim belim cok agriyor ama bilmiyorum ne derece kötü. Yarin kontrolum var dr a gidicem zaten. Randevu almistim canm
Merobebe Hayalvemasal00 sen yinede korkma . Kendini takip et. Ağrı sızı az da olsa akıntı hissedersen hemen git ihmal etme. Yarın doktor randevunun olmasında iyi
Hayalvemasal00 Meli bende baya sarsildim canim. Memleketin yollari hep bozuk zaten. Ağrılarimi dinliyorum insallah bi sorun olmaz yarin zaten gidicem dr a
Hayalvemasal00 Deletedmom15257 suan iyi normal canim. Bu gece dogurmazsam sarsintidan yarin kontrolum var gidicem zaten 😁😞
sudamlasi Hayalvemasal00 ben köyde oturuyorum yollar inanılmaz bozuk mecbur bozuk yollardan geçiyoruz her seferinde.. bişey olmazmış bebek sallanırmış o kadar.
Selale_bati Hayalvemasal00 bemce sorun olmaz olsada haftan iyi yani valla ben 37de dogurmayi isterdim)
sudamlasi Deletedmom15257 çıkarmalarını istedim doğuma almıcaklarmış beyin ve sinir Cerrahisi Dr u olmadığı için yarın taburcu etcekler🤷🏻