_Gunes _mustafa_yasemin ikisi de sezeryan mi oldu dogumun canim ve hamileliklerinde hic sorun yasadin mi ?
Seda020921 _Gunes bnde sezeryan oldum oglum 5aylık ve ben dun hamile oldumu oğrendim🤭 umarım bi sorun olmaz
_Gunes Seda020921 hayirli olsun canim rabbim saglikla kucaginaalmayk nasip etsin insallah doktorun bisey dedi mi erken falan diye benim doktorum sezeryandan 1 sene sonra demisti bir kac gündür hamilelik belirtilerim var aslinda ama daha test yapmadim korkuyorum acikcasi🙄
2oglusssannesii _Gunes 5 ay sonra hamile kaldm dış gebelik oldugu ortaya çıktı dış gebelik ameliyati oldum ameliyattan 3 ay sonra yani şuan tkkr gebeyim
_Gunes 2oglusssannesii hayirli olsun bi sorun yasadiniz mi veya doktorunuz cok erken olmus falan dedi mi?
_mustafa_yasemin _Gunes bir sezeryan oldum aimdi tekrar gebeyim yine sezeryan olacak tam 1. Yılında bir sikintim yok şimdilik doktorum da yapabilirsin demişti zaten inşallah olmaz
Seda020921 _Gunes tabikide dedi zaten pazaertesi doktora gıcem bakalım nedicek, hem korma Allah verdiyse kolaylınıda Allah verır😘
zeynozey _Gunes 34. Haftadayız güzel gidiyor çok şükür, dikiş yerimle ilgili sıkıntı yaşamadım korkmuştum bende:)
efelinamoms _Gunes 6.ayimda hamile kaldım şuan 23+4deyiz dikislerle ilgili sorun yasamadim daha çok şükür yaşamamda inşaallah şuan hersey güzel gidiyor sadece oğlumda küçük oldugu icin iki cocuklu nasıl olacak yaşayıp görecegız ☺️